3 ting man kan lave under coronavirus-karantænen

0
669

Det er ikke ofte, at vi herhjemme har så mange sammenhængende dage sammen som familie. I denne tid er der pres på både børn og voksne, fordi der ikke bare er en almindelig hverdag, der skal hænge sammen, men også en række opgaver, der slet ikke hører under vores kompetencer. Det betyder at alle er en smule mere pressede, og at der godt kan være brug for lidt ekstra hygge og afslapning, når det går op for jer – og chefen, at mulighederne for at få det samme lavet som på en normal hverdag er tæt på ikke-eksisterende.

I stedet for at stresse og forsøge at presse flere ting ind i en allerede travl hverdag, er det derfor rigtig godt givet ud at bruge lidt tid hver eneste dag på bare at være sammen og slappe af med noget hygge og ro.

Single-hygge

Er du single og bor alene, så er oddsene ret store for, at du allerede har set samtlige binge-værdige serier på nettet og er godt up-to-date med verdens tilstand. Det kan også være, at du har brug for en rigtig lækker pause og måske noget mig tid, hvor du både lærer dig selv bedre at kende – og måske også blive klogere på din krop.

Det er en oplagt mulighed for at få en på opleveren og måske afprøve nogle grænser for, hvad man kan alene og, hvad du vil være klar til, hvis du en dag finder en partner. Er du til den lidt frække form for selvudvikling, så har Eroti række spændende artikler og tests af forskelligt legetøj til voksne – og skulle du falde over noget, der er værd at afprøve, så kan du også links til sider, der sælger de pågældende produkter.

Par-hygge

Som par er der helt sikkert også god tid til lidt fræk lagengymnastik, men måske der kommer et tidspunkt, hvor I trænger til at komme op og få lidt luft. Her kan det være en rigtig god ide at afprøve forskellige former for hjemmetræning eller meditation sammen, som kan være med til at give jer ro og samhørighed i hverdagen – også når karantænen er overstået, og I kan komme ud og nyde naturen og andre menneskers selskab.

Det er rart at finde noget, I kan være fælles om og, som ikke kræver den helt store indsats fra nogen af jer. Meditation eller yoga giver både ro og styrke, og så kan begge dele med fordel dyrkes sammen og på samme tid.

Hygge for familien

Med både arbejde, skoleopgaver og hverdagsopgaver er der nok at jonglere med, og netop derfor er det ekstra vigtigt at finde pusterum til bare at være og kunne nyde hinandens selskab. Det har I god mulighed for, hvis I vælger at afsætte et fast tidspunkt på dagen til det.

Det behøver ikke at være en kæmpe fælles opgave eller den helt store skattejagt, men bare det at I sidder sammen som familie og slapper af med en god bog, bager en plade boller eller måske går en tur i haven og hygger i sandkassen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her