Få den hyggeligste have

0
242

En hyggelig have er dejlig at have, da man kan bruge masser af kvalitetstid derude. Det er også ærgerligt at have en have, men at den så ikke bliver lavet ordentligt, og dermed ikke er hyggelig at være i. Det er spild af have.

Vil du gerne have den hyggeligste have, så læs her hvordan.

Masser af planter og lækkerier

Det bedste ved en have er, at det ligner noget fra naturen. Der skal være masser af blomster, træer og buske. For eksempel et lille blomsterbed ville se så fint ud og give haven noget farve. Alle former for bær og frugt, er også lækkert at have i haven. Så kan man nemlig lige gå en runde, og så kan man sidde med friske bær ude i haven. Der er intet andet lækrere eller hyggeligere end det.

Hvis ikke du har plantet noget, må du snart hellere komme i gang, så du har lidt til sommertiden. Hvis du skal arbejde i haven, så husk at have behageligt og brugbart tøj på. Det kan for eksempel være sorte bambussokker, der altså bare er gode at lave havearbejde i. Så er du klart til at plante blomster og bær.

Møbler med plads til alle

Har du mange venner som du gerne vil have med ud i haven og hygge, skal der også være plads til det. Det kan du kun få, hvis dine havemøbler har nok pladser. Det kan være, du har et havebord med 6 stole. Men måske har du lidt flere venner end dette.

Du kan have et mindre cafe bord ved siden af. Det er hyggeligt og giver den her sommer café stemning, som er helt unik. Du kan også have bænke, som jo altid giver en stemning af en lækker park med en stor grøn mark. Men med caféborde og stole samt bænke, burde du have plads til alle vennerne.

Udenfor er også det perfekte sted for dig og vennerne at ryge lidt vandpibe. Det er lidt ligesom, når man er på ferie, og man lige ser de her hyggelige vanpibe caféer. Nu kan du gøre din egen have, til egen vandpibe café. Se vandpiber fra Oduman, hvis det lyder som noget for dig.

Pynt og hyggelig lys

Der skal altid være lidt pynt, det behøver ikke være noget stort. Hvis du har blomster, kan du også sagtens kalde det pynt. Men det kunne også være stearinlys på bordet eller en vase med friske blomster på bordet. Der er mange små ting, der kan gøre en forskel.

Derudover skal der være lidt lys, da man jo skal kunne se, når det bliver mørkt, og det er også bare hyggeligt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her