5 tips – Gør dig klar til havearbejdet 

0
107

Vær parat, når sommeren nærmer sig, og det bliver tid til at tilbringe masser af tid i haven igen. Med det rette tøj kan dagen i haven gå let som en leg, og du kan fokusere på det, du elsker – nemlig din have!  

1 – De rette havehandsker 

Når man skal arbejde i haven, får man let jord og skidt under neglene. Det kan undgås med et par havehandsker, der holder snavset væk. Ofte får man også trælse rifter eller lignende langs arme og hænder, hvilket kan gøre dagen en del mere ubehagelig. Det kan du undgå med de helt rette havehandsker med beskyttende egenskaber. Til havearbejde, er Worklife Hit Monteringshandske eller ATG MaxiFlex Handske et super godt valg.  

2 – Sørg for at kunne holde varmen 

En dag i haven kan godt blive rigtig lang og træls, hvis man går og fryser hele dagen. Derfor er det vigtigt, at du husker en god og varm jakke, der giver dig bevægelsesfrihed, så du ikke fryser, men samtidig kan udføre arbejdet uden besvær. Fleece jakker er ofte gode til netop dette formål. De kan også virke som inderjakker til de større jakker.  

3 – Bevægelsesfrit tøj 

Hvis du hele tiden bliver hindret af dit tøj, når du forsøger at udføre havearbejde, så bliver det hurtigt meget besværligt. Derfor er det vigtigt, at du har god bevægelsesfrihed i dit tøj. Den helt optimale bevægelsesfrihed får du fra en vest. Hvis ikke der er behov for ekstra varme på armene, så er en vatteret vest et fantastisk valg.  

4 – Vælg det rette fodtøj til havearbejdet 

Når man arbejder i haven kan man hurtigt komme til at skulle gå ind og ud af huset ret så ofte. Noget af det mest populære fodtøj til arbejde i haven er helt bestemt træsko. Dette er nemlig et par sko, der gerne må blive beskidte og kan ofte holde til en del slitage fra haveredskaber og jord. Desuden er træsko lette og hurtige at smutte i. Find et kæmpe udvalg af træsko med og uden sikkerhed lige her!  

5 – Bukser, der må blive slidte 

Til havearbejde bliver dit tøj næsten med garanti meget beskidt. Hvis du ofte sidder på knæ, så gælder det især dine bukser. Sørg derfor for at have nogle gamle og slidte bukser på, som du ikke er øm over – eller find et par billige arbejdsbukser i Jysk Firmatøjs outlet!  

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her