Tips til at designe din egen personlige pude med billede

0
78

Trænger du til noget nyt dekorativt til hjemmet, eller er du løbet tør før gode gaveideer, kan en personlig pude være løsningen på dette. Det kan sommetider være svært at finde på elementer til hjemmet der udover at være æstetisk pæne, også bærer præg af hjemlighed og hygge. Det samme gør sig gældende for gaver, hvorfor vi i denne artikel, kommer med gode tips til hvordan du kan skabe din helt egen personlige pude, enten til glæde for dig selv, eller andre.

Sommetider kan det være svært at tænke ud af boksen, og finde på noget nyt, som uden tvivl vil overraske, glæde og være brugbart. Alle tre elementer som er svært at imødekomme i en og alene enkelt ting. En pude med billede og tekst, kan dog være løsningen på dette. Her kan du udfolde din kreativitet, og slå dig løs med alt fra egne billeder til vilde farver og søde og sjove qoutes eller sætninger. Sæt dit helt eget præg med dine eller andres interesser for øje. Med en helt unik pude, er du sikker på, at enten have eller give noget, som alle andre vil misunde.

Vælg form af pude

Det første trin i designprocessen af egen pude, er valg af form. Hvis man forinden har et billede i tankerne, kan det være en fordel, at have det i mente, og tænke over hvilken form der ville passe bedst til det. Du kan vælge alt mellem firkantede puder, hjerteformede, runde eller rektangulære. Mulighederne er mange, og er man fuld af gode ideer, kan det være værd at overveje, om man burde investere i flere puder, og heraf mikse og matche de forskellige former.

Et personligt billede

For at gøre puden særlig personlig, kan man vælge at tilføje sine egne billeder. Dette er ganske enkelt. Man skal blot sørge for, at hente og downloade et billede ned på sin computer. Dernæst bør man sikre sig, at billede fungerer i opløst format, og ikke mister dets udtryk eller kvalitet når det forstørres.

Er puden til eget hjem, kan man vælge at gøre brug af personlige portrætter, familiebilleder eller mindeværdige begivenheder. Pynt sofaen, sengen eller lænestolen med denne fine personlige pude, og bliv dagligt mindet om dem du holder af. Er puden ment som en gave til en ven, veninde, kæreste eller forældre, kan man finde et fint billede sammen med dem eller dem alene.

Tilføj tekst

En personlig pude, bliver først rigtig personlig når der tilføjes tekst. Find på en særlig sætning der kendetegner din familie eller den modtagne person af puden. Det kan også være et fint citat som siger noget kærligt eller humoristisk der er værd at mindes om. Gives puden i forbindelse med en særlig begivenhed kan man også skrive en lykønskning, et navn, eller et tal.

Har man svært ved selv at finde på en kreativ tekst, er det også muligt at samle inspiration inde på siden. Her gives der forslag til mange forskellige tekster der både er kærlige, humoristiske og personlige.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her