Skærekasse

0
3314

En skærekasse er et uundværligt redskab når skal være sikker på, at du vil save lige eller du har brug for at save i smig. Den skal bruges når du står med din fukssvans og du vil gøre det nemt for dig selv når du skal have i træ og være sikker på, at det bliver som du vil have det. Vi har et stort udvalg af skærekasser til billige priser og i høj kvalitet. Kontakt os endelig, hvis du ikke lige kan finde den skærekasse du leder efter, så vil se om vi kan skaffe den til dig. Tak fordi du kiggede forbi med skærekasser.

Indholdet af denne tabel er reklame

Skærekasse

En god skærekasse er nærmest et uundværligt redskab når du skal save med din håndsav. Skærekassen kan hjælpe dig med, at du saver helt lige eller du har brug for at save i smig. Vores skærekasser kan du få i mange forskellige størrelser og i forskelligt materiale. Du kan fx finde vores skærekasser i både træ eller i hård sort plast. Vi har også et skærekasse sæt, hvor du finder flere genstande som du helt sikkert kan få stor glæde af når du skal i gang med at bruge din skærekasse.

Sav lige eller i smig

Man kan naturligvis anvende en kap/geringssav, hvis man skal save lige eller save i smig eller har brug for at save med en rigtige vinkel. Men der er mange der måske ikke lige har en kap/geringssav liggende, så kan man med fordel bruge en skærekasse. Den kan bruges når du for eksempel skal lave dine fodlister eller du skal sætte stuk op. Så kan du med fordel lægge dine fodlister ned i skærekassen og så kan du ellers bare gå i gang med at bruge din fuksvans og save i de revner der er i skærekassen. Der er både lige revner eller de skrå revner, som du skal bruge når du skal save din fodlister eller stuk.

Skærekasser til billige priser

Hos Hus & Haveliv finder du mange modeller inden for skærekasser. Vi har både de lidt større skærekasser, hvis du har lidt større træ som skal saves, men vi har også de mindre skærekasser, som du nemt kan bruge når du har noget mindre træ. som du skal skære. Du kan også finde en skærekasse sæt, hvor du finder flere genstande, som du med fordel kan bruge når du skal bruge din skærekasse. Kontakt os endelig, hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende vores skærekasser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her