Sådan finder du tid til mere hygge i haven

0
129

Er du også ved at være godt træt af, at hver gang du træder uden for en dør, så finder du en masse praktiske ting, der skal ordnes i haven? Sådan skal det bestemt ikke være, for faktisk er haven ligesom resten af naturen et af de få steder, der får vores kroppe til at slappe ordenligt af.

 

Vi er udenfor i det friske vejr, hvilket bestemt er godt for os, og samtidig er vi i nogle vante ramme, der gør, at vi slapper endnu mere af. Haven er det sted, hvor vi skal have lov til at koble fuldstændig fra.

 

Gør det så nemt som muligt

Føler du ikke også, at der til et vist niveau er noget afslappende ved at gå i haven for at fjerne lidt ukrudt, plante nogle blomster og slå lidt græs? Her kan man rigtig få lov til at træde ind i sin egen lille bobbel. Problemet er bare, at haven ikke skal komme til at virke som en arbejdsplads. Der skal også være tid til at sidde stille og nyde tilværelsen. Så derfor kan det også være en idé, at man forsøger at gøre sin have så nem at gå til som muligt. Og hvordan gør man så det?

 

En nem og flot løsning

Har du lige nu en terrasse med fliser, så har du helt sikkert også fundet ud af, at der hurtigt danner sig ukrudt og mos mellem fliserne. Noget der bestemt ikke ser godt ud, men som virkelig tager lang tid at fjerne. Så hvorfor ikke i stedet anvende eksklusive betonsten og fliser, der har en forseglet overflade, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor de skiftende vejrforhold. Og samtidig kræver de minimal vedligeholdelse. Med sådan nogle fliser, er der altså en ting mindre at få øje på, der skal ordnes, når du træder ud ad hoveddøren.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her