Limpistol

0
2832

En af de bedste ting at erhverve sig er en god limpistol, som du faktisk kan bruge til et væld af forskellige opgaver. Det kan være alt fra at arbejde i det kreative hjørne med børnene til at sætte filt under dine stole og få tingene til at hænge pænt igen. En limpistol kan altså bruges i mange forskellige situationer, og derfor er den en uundværlig del af de redskaber, du bør have i boligen.

Indholdet af denne tabel er reklame

Vi har selvfølgelig en limpistol til dig, og du finder dem alle sammen lige nedenunder. Alle er af høj kvalitet, og selvfølgelig får du dem alle til lave priser hos Hus og Haveliv. Så kan du nemt komme i gang med at være kreativ eller få styr på de små hængepartier derhjemme.

Sådan fungerer en limpistol

Den store forskel på en limpistol og en flaske lim er, at pistolen opvarmer nogle limstifter og dermed gør dem flydende. Ved at varme limen op og gøre den flydende vil limen være langt mere effektiv, da den bliver helt stiv igen, når den bliver kølet ned. Samtidig bliver det nemt for dig at arbejde med limen, da det bløde lim er nemt at forme og trykke ud.

Du kan også selv dosere mængden af lim med din limpistol. I enden af pistolen indsætter du limstifter, der kommer i forskellige længder og tykkelser alt efter din model. Derefter vil hvert tryk på pistolen opvarme en lille mængde af den kolde lim.

Forskellige størrelser og tilbehør

Når du skal vælge din limpistol, er der selvfølgelig forskellige størrelser og modeller. Jo mere du skal bruge den, desto større og mere kraftfuld en model bør du købe. På den måde er du sikker på, at den holder sin temperatur og er nem at arbejde med i lang tid. Samtidig medfølger der en række limstifter, og dem kan du altid vælge at købe flere af. Her skal du være opmærksom på størrelsen.

Der er som regel forskellige tykkelser i forbindelse med de forskellige modeller, og det skal du have øje for. Længden på disse limstifter har ingen betydning for din limpistol, så længe limstiften passer i tykkelsen. Så kan du nemt få glæde af din limpistol uden at skulle spare på stifterne.

Find alt til hobbyrummet her

Foruden de små hængepartier, der kan blive klaret med lim, så er dette redskab især kendt fra hobbyrummet. Mange børn kender dem fra deres fritidsordning, og det er en sand leg for børn at få lov til at sætte øjne på dyr eller lave julekort. Vi har mange forskellige redskaber til dig, der gerne vil have det perfekte hobbyrum med alt det, du har brug for. Med mere end 5.000 forskellige varer vil der være noget til dig, så du kan komme i gang.

Vi sørger altid for lave priser, men du behøver ikke være bange for, at vi går på kompromis med kvaliteten. For os er høj kvalitet alfa omega.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her