Skal du renovere dit badeværelse?

0
213

Skal du renovere dit badeværelse, kan du spare mange penge ved at købe materialer online. Samt vælge en online leverandør, hvor du kan også kan købe inventar og værktøj – og hvor du kan få lang returret. Læs med her, og find ud af, hvordan du vælger den bedste leverandør, når du skal renovere dit badeværelse.

Skal du renovere dit badeværelse, har du sikkert rigeligt at holde styr på. Særligt hvis du selv skal stå for renoveringen.

For så skal du både have styr på alle lovkravene, måske ud at købe nyt værktøj, og selv sørge for at få både materialer, inventar og diverse andre ting hjem. Og skal der ændres på VVS-installationerne, skal du også ud at finde en autoriseret VVS-installatør til at stå for den del af arbejdet.

Sådan et renoveringsprojekt kan hurtig gribe om sig – både tids-, logistik- og pengemæssigt.

Køb det hele hos samme leverandør

Er du smart, finder du en leverandør, hvor du kan købe alt hvad du skal bruge til din renovering af badeværelset. Både materialer, værktøj og inventar.

Derved kan du både spare en masse besvær med at holde styr på flere forskellige leverandører, spare en masse fragtomkostninger og oftest også opnå en bedre pris.

Men inden du nu starter bilen op, og kører ned i det nærmeste byggecenter, bør du lige tjekke dine muligheder på nettet. Her finder du en række VVS-forhandlere som f.eks. BilligVVS.dk, hvor du kan købe det hele på en gang. Vel at mærke til priser, som du aldrig kan få forhandlet dig frem til i byggemarkedet.

Det skyldes, at disse webshops ikke har udgifter til et stort filialnet, køber stort ind og har en effektiv logistik. Derved kan priserne holdes nede på et minimum.

Vælg en VVS-webshop med god kundeservice

Det er også en god ide, at vælge en webshop, hvor de har en online chat og mulighed for både at ringe og maile til deres kundeservice. For som almindelig privatperson kan det være rart at få noget råd og vejledning, når du køber ind.

Her hjælper chatten dig virkelig, hvis du har hurtige spørgsmål undervejs. Dem kan du hurtig få afklaret, bare ved at rulle ned og skrive dit spørgsmål. Så har du oftest svar lige så hurtig, som hvis du stod nede i det lokale byggemarked.

Hos de bedste VVS-webshops giver de også gode råd om både montering og vedligehold – også efter købet.

Lang returret sparer dig for ekstrabestillinger

Vil du spare dig selv for dumme ekstrabestillinger, fordi du fik købt for lidt hjem i første omgang? Så gå efter de VVS-webshops på nettet, hvor du kan tilkøbe længere returret.

Derved kan du købe rigeligt ind af alle de materialer, hvor du er i tvivl. Og så aflevere de materialer igen, som stadig ligger i ubrudt emballage, når du er færdig med renoveringsprojektet.

Tjek troværdigheden

Når du handler på nettet, er det vigtigt, at du er kritisk med hensyn til troværdigheden af den webshop, du køber hos. Særligt hvis du skal lægge en stor ordre.

Derfor bør du altid tjekke, at den VVS-webshop du vælger at handle hos, er E-mærket, og har en dansk adresse og telefonnummer – og at telefonen rent faktisk bliver taget, hvis du ringer på nummeret.

Så er du sikker på, at du handler et sted, hvor du får dine varer – og den service og garanti, som du forventer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her