Sådan fornyer du dit badeværelse

0
182

Et badeværelse behøver ikke at være trist og kedeligt. Man kan sagtens gøre dit badeværelse hyggelig og indbydende. Dog kan badeværelser være svære at indrette, fordi toilet, badekar, håndvask, og, hvad der nu ellers er, ikke bare kan rykkes. Man skal også passe på, at badeværelset heller ikke blive for sterilt, så man føler, at man er på hospitalet. Heldigvis kan du få nogle tips her, tl at gøre dit badeværelse mere personlig og hyggeligt.

Mal fliserne

Hvis du har kedelig ret fliser på væggene, så kan du prøve at male dem. Det behøver ikke, at være hvide, det kunne eventuelt være en pastelfarve, som du kan godt lide. Matche farven med dine håndklæder, og diverse interiør du har stående derude.

Drop badeforhæng og erstat med glasvæg

Du har formentlig et brusebad, på dit badeværelse. Har du et badeforhæng? Så kan du skifte badeforhænget ud med en form for glas-væg. Der findes en masse forskellige vægge, som er egnet til at blive våde, og sørger for, at der ikke kommer vand ude i resten af rummet. Hvis du ellers har hvide vægge, så kan en glasvæg, med mønster give en god kontrast.

Nye klinker

Hvis du ellers har hænderne skruet godt sammen, så du du også begive dig ud i, at sætte nye, flotte klinker op i brusenichen? Mosaik klinker er populære, og skriver spil, på et ellers simpelt badeværelse. – At sætte klinker op, kræver teknik, og man skal være detaljeorienteret. Men når først man har luret teknikken, så vil det også give et flot resultat. Du kan finde inspiration og DIY-guides på nettet.

Total renovering

Hvis du gerne vil give badeværelset et ordentlig omgang, så kan det kræve, at toilet eller håndvask skal rykkes, for at give den mest optimale plads. Dog er det ikke noget, man selv skal rode sig ud i, da det kræver en, hvis erfaring med vvs arbejde. Det er ikke noget, som man skal selv, skal rykke rundt, hvis man ikke er autoriseret vvs’er. At renovere et badeværelse, er en af de mest tunge poster i huset, kun efterfuldt af køkkenet. På den anden side, så får man også et badeværelse, som man vil blive glad for. Med den rette indretning, vil selv et lille badeværelse, se større ud, end det er.

God balance med interiør

Et badeværelse, er noget, de færreste gør hyggeligt med stearinlys, blomster og billeder på væggene. Men hvorfor er det egentlig sådan? Det er et rum, ligesom boligens andre rum. Et badeværelse bør have enkelte, hyggelige genstande, kunstværker på væggen, en vase med en fin blomst på håndvasken. Sørg for, at rummet ikke bliver for over-pyntet, da det så vil synes rodet.

Organiser rodet

Hvis man har et badeværelse til flere mennesker i boligen, så skal rummet, også kunne opbevare rigtig mange ting. Det gælder både håndklæder, personlife pleje, toiletpapir, neglelakker, hårplejeprodukter, cremer, og mere. Det, som ikke kan gemmes i skabe, det kan man organisere på en elegant måde. Det kan være i form af nogle kurve, hylder på væggene, hvor man kan stille sine parfumer på. Det handler om at prioritere, hvad der kan stå fremme, og hvad der bør gemmes væk.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her