Opgradér sikkerheden i boligforeningen med et elektronisk låsesystem

0
67
Boligforening

I disse dage vælger flere og flere boligforeninger at udskifte deres gamle låse med elektroniske låsesystemer. Der er flere fordele ved denne type opgradering.

Elektroniske låse er meget sværere at bryde op end de gamle og traditionelle låse. Det betyder, at beboerne i boligforeningen vil være bedre beskyttet mod indbrud. Derudover er mange elektroniske låsesystemer udstyret med funktioner som nøglefri adgang og automatisk låsning, hvilket kan forbedre sikkerheden i boligforeningen yderligere.

Der er altså mange gode grunde til at skifte til et elektronisk låsesystem, primært når det kommer til sikkerhed. Hvis du på vegne af en boligforening overvejer at udskifte de gamle nøglelåse med et elektronisk system, så bør du låse med i denne artikel, hvor du kan finde ud af, hvordan du kommer i gang.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Hvis du skal købe et elektronisk låsesystem til en boligforening, er der et par ting, som er værd at vide.

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken type system det skal være. Der findes nøglefrie systemer, som giver dig mulighed for at låse døren op uden nøgle, og biometriske systemer, som bruger dit fingeraftryk til at låse døren op.

Hvor kan jeg købe et elektronisk låsesystem?

Når du har besluttet dig for et specifikt system, så skal du finde et sted, hvor du kan købe det. Nogle systemer er meget avancerede og er derfor ikke noget, man bare lige kan købe hos den lokale låsesmed. Du skal derfor i stedet opsøge andre firmaer, som beskæftiger sig med sikring af forskellig slags.

Det er en type forhandler, som ofte ikke har fysiske butikker, på samme måde som med en låsesmed. Mange findes kun på internettet. Her kan man kontakte firmaet, som herefter vil sende en konsulent ud til dig og din boligforening. Tag eksempelvis fat i J.K. Sikring, der holder til i 2730 Herlev.

Hvad koster et elektronisk låsesystem?

Et elektronisk låsesystem er ikke en lille investering. Der er ofte tale om meget avancerede systemer, som kræver en stor mængde ekspertise at installere. Det kan være svært at finde frem til en eksakt pris, da det ofte afhænger af, hvilket behov den enkelte har. En ting man kan gøre er at forhøre sig hos andre boligforeninger i lokalområdet, der måske for nyligt er gået over til et elektronisk låsesystem. Hvis man ikke kender nogen selv, så er det bedste man kan gøre at kontakte sikringsfirmaet og bede dem om at give et tilbud. Det er altid helt uforpligtende at bede om et tilbud.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her