Gør drømmen om en altan til din lejlighed til virkelighed

0
119

Lige såvel som der er fordele ved at bo i lejlighed, er der naturligvis også visse ulemper. En af disse ulemper er, at du sjældent har din egen have og derfor må nøjes med lejlighedens gård eller offentlige parker og lignende, når du har brug for frisk luft. Dette kan være lidt hårdt for folk, der elsker at nyde det gode vejr og gerne vil kunne komme ud, uden det bliver et større projekt.

 

Med en altan får du noget, der minder om en have, idet du vil have dit eget private udeareal. Dette er attraktivt for de fleste lejlighedsbeboere, og derfor er det værd at undersøge muligheden for at få altaner til lejligheden.

 

Lækker og billig stålaltan

Det er selvfølgelig ikke gratis at få monteret altaner til lejligheden, men det kan faktisk godt gøres relativt billigt.

Du kan for eksempel få stålaltaner, der både er billige, og som samtidig er lette at montere. På den måde kan altanprojektet blive inden for rækkevidde, da det hverken vil ruinere dig økonomisk og heller ikke vil være et projekt, som kommer til at tage uoverskueligt lang tid.

Altanerne overholder desuden de gældende brandkrav, hvilket vil sige, at det ikke er nødvendigt foretage yderligere brandsikring af altanen efter opsættelsen.

 

Den skal passe til facaden

Rundt om i landet findes der et væld af forskellige arkitektoniske stilarter i bybilledet. Derfor er der sørget for, at det er muligt at få en altan i et design, der passer til lige netop den stilart, din lejlighed har. Altanerne bygges generelt i et enkelt skandinavisk design, som vil klæde de fleste facader.

Stålaltanerne kan både fås med italienske fliser eller med terrassebrædder, hvilket betyder, at du kan være med til at bestemme, hvilket udtryk og hvilken stil de skal have.

 

En af fordelene ved en altan er, at den nærmest fungerer som et ekstra rum i lejligheden, hvor du kan indrette det, lige som det passer dig. Du kan ved at vælge nogle fine havemøbler, altankasser og lignende gøre din altan personlig og hyggelig.

 

Masser af hjælp og vejledning

Det virker måske som en lidt stor mundfuld at sætte et altanprojekt i gang i din lejlighed. Der er nemlig mange ting, der skal tages stilling til såsom størrelsen på altanen og ikke mindst designet af den.

 

Heldigvis skal du ikke stå med alle tankerne og beslutningerne selv, for du vil have de dygtige fagfolk fra altanfirmaet med i processen fra start til slut. Det betyder, at der bliver taget hånd om alt lige fra tegninger og beregninger, og at du ligeledes vil blive hjulpet, når det gælder ansøgningen om byggetilladelse hos din kommune.

 

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du er blevet lidt bidt af tanken om en altan i din bolig, kan du læse meget mere om muligheden for det, så du kan se, om det kunne være noget for dig. Du kan også modtage et uforpligtende tilbud på opgaven, hvis du er interesseret i at vide, hvad projektet vil koste.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her