3 fede ting du skal have i dit hjem

0
518

Dette indhold er sponsoreret

Det er efterhånden muligt at få et hav af gadgets som kan gøre livet både nemmere og mere overskueligt. Og måske også bare lidt sjovere. Synes du også du går og mangler noget derhjemme. Så kan det være du skal have dig en ny tilføjelse i hjemmet, som kan spare dig for både tid og besvær. Herunder får du tre gode tips til ting du nærmest ikke kan undvære i hjemmet nu om dage. Læs videre og se om der er noget du måske skal investere i, så dit hjem kan blive lidt federe.

En vandhane der kan det hele

Jojo, en vandhane der kan give koldt og varmt vand er da også fint, men kunne det ikke være fedt hvis den kunne lidt ekstra? Der er efterhånden kommet mange fede muligheder når det kommer til vandhaner, og du kan eksempelvis investere i en cooker vandhane, som giver dig kogende vand med det samme. På den måde slipper du for at have en elkedel stående, og du behøver ikke ikke tænke på at skulle huske at sætte vand over til risene eller pastaen, det kommer jo alligevel kogende ud med det samme. Du kan også vælge en vandhane som kan give dig danskvand, og dermed spare på plastikken der ellers ville følge med, når du køber en danskvand på flaske. Du kan også bare gå all in og få en vandhane som kan begge dele, og nyde det fede liv med både kogende vand og danskvand direkte fra hanen. 

Hjælp til rengøringen 

Støvsugning er aldrig en fed tjans, og i en travl hverdag med mange ting på programmet, er det ikke altid at overskuddet er der til også lige at svinge støvsugeren. Det findes der heldigvis en løsning på. Du kan nemlig få en smart robotstøvsuger, som kører rundt i huset og klarer støvsugningen for dig. Du sætter blot den lille robot i gang, og så kører den stille og roligt rundt, og gør dit hjem fint og rent igen. Den har selvfølgelig brug for hjælp til at komme over dørkarme, så lidt skal du gøre, men alt det hårde arbejde klarer den lille robotstøvsuger heldigvis selv. Du kan ovenikøbet også få varianter af robotstøvsugeren som også kan klare gulvvasken. Så har du altså virkelig en god lille rengøringshjælper i huset, som kan klare det hele. 

En online assistent 

De findes i flere forskellige varianter, de små online assistenter. Om det er Amazons Alexa, Apples Siri eller Google Assistant, så er de en smart tilføjelse til hjemmet, de kære online assistenter. Du benytter talekommandoer til at få dem til at udføre bestemte opgaver, som at fortælle vejrudsigten, lave note, sætte en timer eller tilføje noget i din kalender. Du kan også koble dem til andre elektroniske apparater i dit hjem, og bruge dem til at tænde og slukke for fjernsyn, lys og musik. Der er da noget fedt over at kunne stå i køkkenet, og bare ved hjælp af stemmen få sat yndlingsnummeret på, få skruet op og så bare fyre den af til madlavningen. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her