Pift spisestuen op med et smukt sildebensbord

0
119

Artiklen er sponsoreret.

Din spisestue skal gerne være et sted, hvor du har lyst til at invitere dine venner og familie til at spise. Med det helt rette bord kan du nemt imponere dine gæster. Samtidig kan du også give din spisestue mere personlighed og stil.

Derfor er det ikke unaturligt at lede efter noget helt særligt, når du skal have nyt spisebord. Møbler af højeste kvalitet kan dog nemt løbe op i pris, og det kan virke overvældende. Heldigvis findes der alternativer til de dyre borde. Det er nemlig stadig muligt at få håndlavede borde til overkommelige priser. Og hvem kunne ikke tænke sig at have et unikt bord – uden at skulle af med en frygtelig masse penge?

Hvad er et sildebensbord?

Sildebensborde er blevet meget populære. Du har derfor måske allerede set det i butikker eller hjemme hos bekendte uden at vide, hvad det var for et slags bord.

Bordet er opkaldt efter, hvordan designet ligner skelettet fra en sild. Det består nemlig af små planker af træ, der skiftevis er lagt mod højre og venstre. Altså lidt ligesom skelettet på en fisk.

Designet er blevet ekstremt populært, blandt andet fordi det er et flot og unikt bord. En anden grund er, at det er et optimalt bord til at puste lidt nyt liv i ethvert rum. Det flotte, skinnende træbord findes da også i mange forskellige former og farver, så der er noget til enhver stil.

Bring mere glæde ind i spisestuen

Et flot sildebensbord kan både tilføje ekstra energi til et rum. Samtidig kan det også være med til at tilføje lidt mere personlighed. Du vil næsten ikke være i stand til at undlade at lade fingrene ae den blanke overflade.

På grund af udvalget af størrelse, farve og form er der rig mulighed for også at bruge et sildebensbord andre steder end spisestuen. Et mindre bord kan eksempelvis være superflot som stuebord. Det kunne også være, at et rundt sildebensbord ville være et oplagt køkkenbord hos lige netop din familie.

Lige meget hvor du ønsker at placere dit sildebensbord, så vil det helt sikkert sprede glæde. Det livlige mønster og det flotte træ er med til at løfte din indretning til nye højder. På grund af brugen af massivt egetræ vil hvert enkelt bord være unikt. Træets naturlige farvespil kommer til sin fulde ret, lige meget om du vil have et lyst eller mørkt bord.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her