Tips og gode råd til at spare penge på den kommende facaderenovering

0
125
Rengøring af facade

Facaden er den del af dit hus, som du møder hver gang, du kommer hjem. Og det er den del, som alle, som går forbi ser og bedømmer dit hus på. For mange vil den repræsentere boligen og beboerne. I artiklen herunder vil vi tale om nogle råd samt forskellige syn på renoveringen af din facade.

Læs mere her, hvis du ønsker et godt tilbud på en facaderenovering.

Match facaden med resten af din bolig

Samspillet mellem facaden og resten af din bolig er yderst vigtigt for en sund balance i arkitekturen, ligesom interiøret har stor betydning for at skabe en gennemgående stil. Du kan overveje, om du vil skabe et stilskift, og gennemføre det i etaper og starte med facaden, hvor du derefter kan bevæge dig indenfor og gå i gang med interiøret. Inden du sætter noget i gang, er det vigtigt, at du beslutter dig for, hvor du vil gå hen med looket og stilen. Derfor er det vigtigt, at du bruger energi på selve planlægningen.

Sådan kan du spare penge på din renovering

Der er utallige måder, hvorpå du kan spare penge på dit boligprojekt. De fleste indebærer, at du selv svinger hammeren. Det vil helt klart spare dig for mange penge, hvis du selv kan forberede eller færdiggøre en eller flere ting ift. din renovering. Det er også muligt, at du har mange bekendtskaber, der arbejder i håndværkerbranchen og vil kunne hjælpe dig med mange af tingene. Dog skal du altid huske, når du beregner det økonomiske aspekt af renoveringen, at du kan modtage håndværkerfradrag. Det betyder, at når du betaler en håndværker, vil du kunne få en stor del af pengene tilbage. Disse skal selvfølgelig uddrages af det totale budget, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvor meget du reelt kan trække fra. Måske vil du blive positivt overrasket.

En anden god vej til at spare penge på din facaderenovation er ved at sammenligne flere tilbud fra forskellige håndværkere. På den måde kan du nemmest danne dig et overblik over de bedste tilbud – og dermed finde de billigste. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, og det er derfor vigtigt at vælge et tilbud, som er billigt, men hvor du stadig vil få kvaliteten med. I forhold til at vurdere håndværkere, kan det være svært at bedømme deres kompetenceniveau, inden arbejdet er udført. Du må derfor sætte din lid til deres professionalisme. Ellers kan du kontakte Compara og få hjælp den vej.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her