Sådan kan du skabe mere opbevaringsplads og hygge i din bolig

0
430

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Det er som om, at vi danskere aldrig kan få nok opbevaringsplads i vores hjem. Vi får hele tiden flere og flere ting, og hver gang vi køber nyt, glemmer vi at smide noget gammelt ud eller aflevere det i en genbrugsforretning. Derfor hober vores inventar og ejendele sig op, og på et tidspunkt er det uundgåeligt, at der kommer til at mangle et sted, hvor alle tingene kan blive opbevaret.

Derfor kan du her i denne artikel blive klogere på, hvordan du kan skabe mere opbevaringsplads i dit hjem, samtidig med at du skaber en hyggelig stemning.

Sæt hylder op på væggen

En hurtig, nem og billig løsning på et plads- eller opbevaringsproblem er at købe nogle hylder og sætte dem op på væggen. Det kan være et rigtigt godt alternativ til en reol, kommode eller et skab, fordi hylderne ikke optager gulvplads og dermed ikke virker så tunge i rummet. På et tidspunkt er der nemlig også en grænse for, hvor mange møbler vi kan have i vores hjem, uden at det bliver klaustrofobisk.

Med hylderne kan du i stedet for udnytte pladsen på væggene, og du kan enten hænge dem op enkeltvis, eller du kan sætte dem sammen og få det til at ligne en reolvæg. Det afhænger dog af, hvad det er for nogle hylder, du vælger at købe. Her findes der mange forskellige slags, da du både kan vælge mellem helt almindelige hylder, svævehylder og gallerihylder, og de kommer alle sammen i rigtig mange forskellige farver.

Alt afhængigt af hvilket look og hvilken indretningsstil du foretrækker, så kan du blandt andet vælge mellem følgende farver:

  • Hvid
  • Sort
  • Natur
  • Grå
  • Rød
  • Grøn
  • Gul

De fleste vælger hylder i de neutrale og rolige farver, da det er med til at skabe et stilrent og roligt udtryk.

Hylderne kan bruges til al slags opbevaring

Hylderne er utrolig praktiske, fordi de kan bruges til stort set alle former for opbevaring, så længe du bare køber nogle hylder, der er store nok til formålet. Du kan for eksempel lægge løse genstande ned i kasser og sætte dem på hylderne, eller du kan bruge hylderne som en bogreol. Du kan også bruge hylderne til at sætte alt dit nips på, eller grønne planter, hvilket vil være med til at skabe en hyggelig stemning.

Du kan for eksempel købe en flot gallerihylde, der i sig selv vil pynte på enhver væg, og på den kan du placere et fedt billede, lidt nips og en lille plante. På den måde skaber du liv og sjæl i din bolig, og du frigør samtidig opbevaringsplads andre steder i huset.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her