Indret dit hjem med ægte pelspuder – både inde og ude!

0
109
ægte pelspuder

Sæt prikken over i’et på din indretning både indendørs og udendørs med ægte pelspuder. På den måde kan du berige din tilværelse med ægte, blød pels og en naturlig følelse, du sjældent kommer omkring. På naturescollection.dk finder du et bredt udvalg af eksklusive og helt fantastiske pelspuder, som er klar til at fortrylle dit hjem med nordisk charme og et smukt element af den rene natur. Læs mere om de fantastiske pelsede puder og få inspiration til, hvordan du kan opgradere sofaen og havemøbelsættet på 2 sekunder.

 Hvorfor vælge naturlige materialer?

Der er mange årsager til at vælge 100% naturlige materialer fremfor kunstigt fremstillede pudebetræk. Hos NATURES Collection er der uden tvivl en pude, som lever op til alle dine forventninger og mere til, fordi de arbejder med stort set alle former for ægte pels og skind. På deres hjemmeside finder du puder med betræk lavet af certificeret lammeskind fra henholdsvis New Zealand, Island og Tibet, ægte kaninpels fra Sydeuropa og koskind fra Sydamerika. Disse materialer er udvalgt med stor omhu, så du er sikret puder af allerhøjeste kvalitet.

Dernæst er naturlige materialer helt utrolig slidstærke, fordi de har tilpasset sig omskifteligt vejr og det miljø, de oprindeligt har levet i. Det er en egenskab, som kun findes hos ægte pels og skind, hvorfor du i den grad kan få stor glæde af en ægte pelspude! Du skal heller ikke være nervøs for at tage puden med udendørs – den kan godt holde til det! 

Et bæredygtigt valg

Vidste du, at et af NATURES Collections primære mål er at være bæredygtige, og det gør sig i den grad gældende, når det kommer til valg af materialer? Langt de fleste materialer, som NATURES Collection arbejder med, kommer nemlig fra kødindustrien, hvor den ægte pels er biprodukter til produktionen af kød. Det mindsker ressourcespildet, og du kan nyde den rene natur helt tæt på med god samvittighed.

Pelspuder til inden dørs brug

Ægte pelspuder kan bruges til mange forskellige formål. Du kan give en gammel stol nyt liv ved at tilføje en smuk, rund pude med tibetansk lammeskind. Du kan også passende gøre sofaen blød og varm med en række pelspuder af forskellige slags, så du kan give den et nyt look, der emmer af luksus, blødhed og varme. Det er lige hvad man har brug for! Skab en masse komfort i din seng med dekorative og komfortable puder. Det kan kun gå godt.

Tag pelspuderne med udenfor

Det gode ved naturlige materialer er, at de er holdbare og slidstærke. Derfor kan du roligt dekorere det udendørs sofasæt med pelspuder fra NATURES Collection, så du kan nyde godt af den bløde pels og den rette komfort, når du sætter dig ud på en varm forårs- eller sommerdag. Så kommer du i hvert fald ikke meget tættere på den rene natur, og det er noget, som alle burde prøve.

Tøv ikke og gå på opdagelse iblandt NATURES Collections udvalg af ægte puder. Der er puder til enhver smag, da de kommer i forskellige størrelser, farver, materialer og former. Vælg alle dine favoritter og gør din indretning helt perfekt i hjemmet både indendørs og udendørs.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her