Hyr et eksternt firma til at varetage din ejendomsvedligeholdelse

0
110

Hvis du sidder i en ejendomsbestyrelse, er du sandsynligvis allerede opmærksom på, hvor uoverskuelig en proces det kan være at vedligeholde en ejendom. Langt de fleste bestyrelsesmedlemmer arbejder ikke selv inden for et relateret felt, og derfor kan det af og til tage evigheder at beslutte, hvordan og hvornår taget skal renoveres, eller om der er behov for indvendige forbedringer af ejendommen. Den gode nyhed er, at der i dag findes mange danske virksomheder, som specialiserer sig i ejendomsvedligeholdelse.

Hvad indbefatter ejendomsvedligeholdelse?

Ejendomsvedligeholdelse indbefatter en lang række forskelligartede opgaver. Udvendig og indvendig maling, udskiftning af vinduer og døre, udskiftning eller renovering af taget eller installation af altaner og balkoner falder alle i kategorien ejendomsvedligeholdelse.

De fleste vedligeholdelsesopgaver relaterer sig til en given bestyrelses ønske om at skære ned på ejendommens udgifter på sigt. For eksempel vil udskiftningen af en ejendoms vinduer naturligvis koste en del, når opgaven skal udføres. Men nye vinduer vil typisk også tillade beboerne at skære ned på deres årlige varmeregninger og måske endda tjene flere penge på deres bolig, når den skal sælges, end de ellers ville have kunnet. De fleste renoverings- og vedligeholdelsesopgaver, der relaterer sig til ejendomme, kan derfor godt betale sig.

Hvem kan varetage vores ejendomsvedligeholdelse?

Hvis du leder efter et firma, der kan varetage jeres ejendoms vedligeholdelsesprojekter, kan du med fordel starte med at kontakte et par lokale ingeniørfirmaer. Mange af disse firmaer servicerer både privat- og erhvervskunder, og når de sender en rådgiver ud, vil rådgiveren blandt andet kunne hjælpe jer med at sikre, at der foreligger en præcis beskrivelse af vedligeholdelsesprojektet, før det sættes i gang.

Rådgiveren kan også indhente de mest attraktive pristilbud på opgaven, sørge for at budgetterne og tidsplanen overholdes, og løbende holde øje med, at kvaliteten af håndværkernes arbejde er, som det skal være.

Hvad koster det at hyre et ingeniørfirma til at varetage en vedligeholdelsesopgave?

Alt efter hvor mange opgange, der omfattes af en given bestyrelse, kan selve udformningen af en vedligeholdelsesplan godt koste mellem 15 og 20.000 kroner. Dog er pengene rigtig godt givet ud, for når du hyrer et eksternt firma til at varetage alt, der relaterer sig til jeres ejendomsvedligeholdelse, er du sikker på, at vedligeholdelsen foregår, nøjagtigt som den skal. Klik her og bliv klogere på, hvad et eksternt firma kan gøre for jer og jeres ejendomsvedligeholdelse.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her