Derfor giver pillefyr så mange fordele

0
233

Dette indhold er sponsoreret

Et dejligt varmt hjem er noget, de fleste elsker i de kolde efterårs- og vintermåneder. Det skyldes at varme skaber velvære – fysisk såvel som psykisk – og derfor understøtter vores generelle trivsel. Varme kræver dog energi, og med et stigende fokus på grønne løsninger og presserende klimatiske problemer, er det værd at gentænke sine energikilder i hjemmet. Hvorfor for eksempelvis have et oliefyr, når der findes mere klimavenlige alternativer på markedet? Ønsker du et mere klimavenligt hjem, kan du med fordel anskaffe dig et pillefyr af højeste kvalitet

Et miljøvenligt alternativ til gas og olie

Hvis du er på udkig efter et alternativ til dit nuværende olie- eller gasfyr, så er et pillefyr et miljømæssigt alternativ til en god pris. Lad os lige dvæle ved de miljømæssige fordele. Vælger du et pillefyr til din bolig, bidrager du positivt til den grønne omstilling. Det skyldes, at et pillefyr udnytter naturens ressourcer på en positiv måde. Pillefyr er A-mærket, hvilket betyder, at træpillerne udnyttes maksimalt samtidigt med at udlede en markant lavere mængde energi sammenlignet med andre aktører på markedet. Derudover er der mange penge at spare ved at skifte sit olie- eller gasfyr ud med et pillefyr. Du kan faktisk spare helt op til 50 procent af varmeregningen fra oliefyr eller elvarme. Dét er fordele, der er til at forstå. 

Sådan fungerer det

Et pillefyr består af tre ting: Et magasin til træpiller, en kedel og en brænder. Mere simpelt bliver det bare ikke. Træpillerne skal man selv placere i magasinet, som så overfører pillerne til brænderen. Metoden minder derfor ret meget om olie- eller gasfyr, hvilket letter på tilvænningsperioden. Forskellen er, at pillefyr både er en mere miljøvenlig og billigere energikilde end både olie og gas. Derudover er pillefyr selvrensende, hvilket gør, at du kun en gang imellem skal tømme askeskuffen og dybderense fyret. Nogle af de nyere pillefyr har touch-skærme, der øger brugervenligheden. Et pillefyr sikrer både for rumvarme og for varmt vand i hanerne i din bolig.

Disse udskiftninger kan gøre hjemmet mere miljøvenligt

Ønsker du et mere miljøvenligt hjem, kan du med fordel også udskifte alle engangs- og plastikgenstande fra hjemmet. Det gælder for eksempelvis for både servietter, tandbørster, sugerør og isterningebakker, at der findes miljøvenlige alternativer, der ikke påvirker miljøet negativt i ligeså høj grad. Det er også muligt at købe madpapir af bivoks, som er genanvendelige. Foruden at være lavet af naturlige materialer sikrer de også et mindre forbrug af plastik.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her