Anlæg en flot terrasse med herregårdssten

0
195

Skal du have lagt terrasse? Mange mennesker har ofte haveprojekter de gerne vil i gang med. Det er bare ikke alle opgaver man selv kan klare. Nogen danskere kaster sig ud i at anlægge deres egen terrasse. Det skyldes ofte at de gerne vil spare penge, men også er nysgerrige efter at se hvordan deres egne kompetencer er indenfor dette. Det er vigtigt du overvejer om du selv skal gøre det eller om det er nødvendigt med en professionel. Det er rigtig ærgerligt at bruge mange timer på gør-det-selv-arbejde hvis det alligevel ender med, at en professionel skal hjælpe dig.

Kom godt i gang

Når du først har fundet ud af hvem der skal anlægge dine sten, så skal du skridtet videre i processen. Det er at finde ud af hvilke slags fliser, der skal anlægges i din have samt hvor mange kvadratmeter der er tale om. Ellers har du ingen ide om hvor mange sten der skal købes. Det er en god ide at du sammenligner hjemmesider for at finde ud af, hvor fliseprisen er bedst. Endvidere skal du overveje om andre danskere har været tilfredse med kvaliteten af deres flise. Danskerne er gode til at give hjemmesider og bestemte produkter stjerner, så dette er en faktor du også skal have med inden du køber fliser.

 

Et populært flisevalg

Det er meget populært at anlægge herregårdssten, da de giver et flot mønster og helhedsindtryk i haven. Fliserne er heldigvis ikke så store, så de er medgørlige i forhold til at transportere dem frem og tilbage i haven. Der findes forskellige typer af herregårdssten, så du og din partner skal finde ud af hvad der passer til jeres stil. Herregårdssten kan f.eks. være grå, koks eller være gråmix. Det anbefales at du ser varianterne i virkeligheden for at få en fornemmelse af hvordan farverne er. Det er også muligt at kombinere modellerne, så der kommer noget farvekontrast på terrassen.

 

Hvad koster det?

Hvis du lader en professionel klare anlægningen af fliser, så husk at få et prisoverslag på hvad det hele kommer til at koste. Det er rigtig ærgerligt at stå med en stor regning efter arbejdet er fuldført, hvis du havde en forventning om, at det lå i en helt anden prisklasse. Få indhentet nogle tilbud så du ved hvad prisleje arbejdsopgaven ligger indenfor. Selvom det kan være mange penge du skal lægge her og nu for en terrasse, så vil du med tiden syntes, at det har været alle pengene værd.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her