Sådan indretter du din terasse til hyggelige sommeraftener

0
108

En hyggelig terrasse er for mange et must, når sommervejret viser sig fra sin bedste side. På en terrasse kan man nyde de lange sommeraftener, grille mad og samle venner og familie til en hyggelig aften. Men hvordan sørger man for at have en indbydende og hyggelig terrasse?

Aftenhygge med lækker hængeparasol og bløde tæpper

En hyggelig aften i haven behøver ikke at være så avanceret. Med en hængeparasol og nogle bløde tæpper, kan man nemlig sagtens få skabt en hyggelig atmosfære, uden at det behøver at koste en formue. Hængeparasoller findes i mange forskellige størrelser, farver og former, så der er helt sikkert også en hængeparasol, der passer til din terrasse – uanset om den er stor eller lille. Nogle af de mest populære hængeparasoller er dem med fyrretræsstamme, da disse ofte har et mere elegant udtryk end parasoller med plastikstamme.

Når det kommer til tæpper, så er det vigtigt at have nogle bløde tæpper som eksempelvis et quiltet tæppe, som man kan ligge på eller pakke sig ind i – især når temperaturen begynder at falde om aftenen. Dette giver både varme og hygge, og er derfor et must-have tilbehør til enhver havehygge-aften.

Sådan får du en hyggelig atmosfære på din terrasse

For det første kan det være en god idé at have nogle flotte planter stående på sin terrasse. Yderligere kan man overveje at have nogle fine pyntegenstande stående på – herunder lamper eller lanterner. Dette skaber både hygge og stemning på ens terrasse, og især om aftenen er det rart med lidt lys udenfor. Endeligt kan man overveje at have et lille bord og to stole stående på sin terrasse – her kan man sidde og drikke morgenkaffe, spise morgenmad eller aftensmad sammen med familien eller vennerne.

Sådan udnytter du pladsen på din altan

Er man ikke så heldig at have en terrasse, men har man en altan, kan den også udnyttes og være til stor glæde. En af de ting man kan gøre for at udnytte pladsen på sin altan, er at hænge planter op. På denne måde fylder planterne ikke så meget, og man har alligevel mulighed for at have grønt omkring sig. Yderligere kan man overveje at investere i nogle smalle reoler eller hylder, som man placerer langs væggene. På denne måde har man mulighed for at have nogle ting stående fremme, men samtidig er det ikke så rodet. Endelig kan det også være en god idé at have nogle foldestole stående fremme, som man nemt kan tage frem og sidde i, når solen skinner.

Forhåbentligt er du blevet inspireret og en smule klogere på, hvordan du måske vil indrette din terrasse. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her