Fire vigtige overvejelser ved køb af fliser til den nye indkørsel

0
95
Indkørsel

Foråret har ramt det danske land, og inden vi får set os om, så er det sommer. Det er to årstider, hvor der – grundet det varmere klima og mange timer med dagslys – er rig mulighed for at udføre gør-det-selv projekter udenfor. Et af de projekter du kan kaste dig over er at give din indkørsel en overhaling. Det kan være tiltrængt efter mange års brug.

Til den nye indkørsel kan du f.eks. bruge fliser eller grus. Foretrækker du fliser til formålet, så er du kommet til den rigtige side. Vi fortæller dig nemlig, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du går på jagt efter fliser til indkørslen.

#1 Flisernes farve

Fliser til indkørsler findes i en række af forskellige farver. Den mest populære farve er, som du nok ved, grå, men der er også mulighed for at købe både sorte og hvide fliser.

I forhold til valg af farve, så går du sjældent galt i byen ved at vælge en neutral farve som hvid, grå eller sort. Overvej dog nøje, hvilken farve der passer bedst til resten af dit udeområde.

Vil du gerne anlægge en indkørsel, der skiller sig lidt ud fra mængden, så skal du overveje at investere i Harlekin-fliser. Disse fliser byder på et 3D-lignende look, der helt sikkert vil blive lagt mærke til af både gæster og naboer.

#2 Flisernes tykkelse

Du bør dernæst overveje, hvor tykke fliserne skal være.

Når fliserne skal bruges i en indkørsel, så vil det være oplagt at vælge nogle tykke fliser. Optimalt set skal fliserne have en tykkelse på 7 cm.

6 cm. tykke fliser vil dog også gå an, mens de lidt tyndere fliser med en tykkelse på 5 cm. passer bedst til gangarealer.

#3 Flisernes størrelse

Næste step bliver at definere den ideelle flisestørrelse.

I den anledning har du en del valgmuligheder. Du kan f.eks. købe fliser med målene 30 x 30, 30 x 60 og 60 x 60 for blot at nævne nogle af de mest efterspurgte størrelser. Besøg Skagen Beton, hvis du gerne vil have et overblik over de tilgængelige flisestørrelser.

#4 Flisernes pris (dit budget)

Sidst, men ikke mindst, så bør du også gøre dig nogle økonomiske overvejelser, når du skal købe fliser.

Du kan næppe forhandle priserne ned, men du kan på forhånd overveje, hvor mange penge du kan afsætte til køb af fliser i forbindelse med dit indkørselsprojekt. Med budgettet på plads gælder det om at finde de bedste fliser inden for den økonomiske ramme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her