Har du tid og lyst til at handle med aktier?

0
1048

Uanset om du er i pensionsalderen, eller stadig har en 20 gode år tilbage på arbejdsmarkedet, har du helt sikkert oplevet at de store spørgsmål om den økonomiske fremtid melder sig. Skal man sætte levestandarden lidt ned, flytte til et mindre hus (med en mindre have, suk!) eller har man fået sikret sig tilpas gennem arbejdslivet?

Flere og flere danskere vælger at investere i aktier, fast ejendom eller lignende, men det er selvsagt noget, der kan tage både 10 og 15 år at få noget konkret overskud ud af. Strategien bag langtidsinvestering er at tage det lange drøje ventetid med tålmodighed – og det er en strategi, der kan give meget gode afkast, hvis man netop har tiden med sig.

Der er dog mange andre muligheder, hvis du hellere ser et overskud inden for en anderledes kortere bane. Her vil vi derfor dykke ned i én af de mest indbringende former for aktiehandel, nemlig det såkaldte daytrading.

Hvad er daytrading – og hvorfor kan man tjene så hurtigt på det?

Hvis du har god tid til dit investeringsprojekt og lyst til at mærke spændingen, når du gør hurtige handler med værdipapirer, så er daytrading bestemt en beskæftigelse, du vil nyde at give dig i kast med.

Som begreb betyder “Daytrading” daglig handel med værdipapirer (som kan være lige fra aktier i virksomheder til guld og andre kostbare råvarer) – tit vil det ofte være handler, du gør med blot få minutters mellemrum. På den vis kan man nemt forstå, hvorfor daytrading betegnes som en langt mere aktiv form for investering end de gængse investeringer i obligationer og aktier.

Det eneste du skal bruge er således en online handelsplatform og en god internetforbindelse, så du frit henholdsvis kan købe og sælge dine værdipapirer det samme øjeblik, hvor kursen falder eller stiger. Ved daytrading tjener du derfor hurtigt daglige overskud ved at kunne slå til med det samme – det eneste du skal investere ud over et fornuftigt pengebeløb er således en god portion af din tid.

Hvilken strategi bruger en daytrader?

Daytradere benytter sig af forskelligt software, der kan foretage tekniske analyser af markedets kursbevægelser og tendenser, ligesom der skal erfaring til for at høste gode afkast hver eneste dag. Dygtige daytradere tjener flere 100 dollars hver eneste dag, så det er bestemt værd at komme i nærheden af deres viden.

Der er selvsagt store penge i at kende sit marked, og derfor hænger de gyldne råd inden for daytrading ikke ligefrem gratis på træerne – du vil derfor gøre det let for dig, hvis du betaler for et lille online ekspertkursus eller finder andre oplæringsmuligheder online. På Mininvestering.dk finder du solide begynderguides til daytrading på dansk, som kan give dig en stærk start på at investere aktivt med succes.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her