Har du fugt i kælderen?

0
281

Har du fugt i kælderen? Her kan du læse mere om, hvad du kan gøre med fugt i kælderen, og hvordan du kan afdække, hvorvidt der findes en underliggende årsag, der kan være sundhedsskadelig. 

Hvad skyldes fugt i kælderen?

Fugt i kælderen, kan skyldes flere ting. Mange har oplevet uheldige vejrforhold, der har ført til vandskade, der ikke er blevet godt nok udbedret. Der er også mange, der har rød, varmeanlæg og lignenden i kælderen, der kan skabe kondens og i næste række også fugt.

Problemet med fugt i kælderen, er at man kan udvikle problemer som skimmelsvamp. Skimmelsvamp, kan være sundhedsskadeligt på sigt, og nogle mennesker oplever alvorlige symptomer i forbindelse med svampen.

Et svampeudbrud i din kælder, kan sagtens betyde, at der er skimmelsvamp også andre steder i huset.

Hvordan bliver man kvit fugt i kælderen?

Hvis du gerne vil blive kvit fugt i kælderen eller skimmelsvamp, så er det vigtigt at fjerne årsagen til fugt. Lister der skal tættes, eller rør der løber eller drypper. Man kan også sætte en affugter i kælderen, for effektivt at tørre den helt ud, over noget tid. På den måde, fjerner man også livsgrundlaget for skimmelsvamp.

Vi fjerner effektivt fugt i kælderen, så du kan få professionel hjælp, hvis du har problemer med fugt. Fugt og skimmelsvamp, kan sprede sig til andre dele af din bolig, derfor er det meget vigtigt at du fjerner årsagen til svampen, og ikke bare det overfladiske, der er synligt.

Skimmelsvamp og fugt skaber et dårligt indeklima, og det kan potentielt være sundhedsskadelig. Symptomer på skimmelsvamp, hvis man tilhører dem, der bliver påvirket fysisk af svampen, er hovedpine, svimmelhed, koncentrationsvansker, kløe og irriterede øjne og træthed. Hvis symptomerne forbedres drastisk, når du befinder dig udenfor hjemmet, så kan det være et tegn på, at det er på grund af dit hjem, at der opstår symptomer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her