Det siger dit stjernetegn om din personlighed og dine shoppevaner

0
655

Det siger dit stjernetegn om din personlighed og dine shoppevaner

Mange tror, at stjernetegn og horoskoper kan have stor betydning for vores personlighed og vores væremåde. Nogen tror på stjernetegn, hvor andre i stedet rynker på næsen. Uanset om du tror på det eller ej, så læs med her og se om der er en sammenhæng mellem dine shoppevaner og dit stjernetegn.

Vædderen

Vædderen tør at skille sig ud. I vædderens klædeskab findes der tøj i alle mulige farver, samt accessories som kan give det sidste pift på outfittet.

Vædderen er den første, som står klar, når der er gode tilbud. Derudover shopper vædderen impuls, hvilket kan få bankkontoen til at blinke med røde tal.

Tyren

Personer født i tyrens tegn foretrækker kvalitet frem for kvantitet. Tyren går efter mærker og kvalitetsmaterialer. Tyren går også meget op i skønhedsprodukter og hudpleje. Uanset om tyren køber noget til sig selv eller til andre, så er luksusvarer det, som personer født i dette tegn går efter.

Tvillingen

Tvillingen elsker når sæsonen skifter til nye farver, trends og tendenser. Tvillingens tøjskab bugner med rigtig meget tøj i forskellige stilarter, da der meget ofte bliver tilføjet nye styles til garderoben. Tvillingens dankort står meget sjældent stille.

Krebsen

Krebsen er mest til den klassiske stil. Her vil man i klædeskabet finde neutrale farver som hvid og grå samt fine lyse farver som for eksempel lyseblå.

Krebsen køber sjældent ind impulsivt, men køber derimod sikre varer, som kan bruges i lang tid.

Løven

Løven elsker at gøre noget ekstra ud af sig selv. Løven er altid med på nyeste mode og ofte foran alle andre. Derudover elsker løven temafester, hvor udklædning er en del af outfittet, da kreativitet og modighed er løvens kendetegn.

Jomfruen

Jomfruen er den, der står og tjekker sine køb ud for fejl og mangler. Jomfruens kendetegn er blandt andet at være perfektionistisk og pligtopfyldende, hvilket afspejles i en jomfrus stil.

Jomfruen er den, der gerne vil udstråle, at der er styr på tingene.

Vægten

Vægtens stil er flygtig og drages af sine impulser. Personer født i vægtens tegn er derfor gode til at svinge dankortet hyppigt. Som person tænker vægten meget over, hvad andre tænker. Impulskøbene kan derfor nem ende med at komme retur til butikken igen.

Skytten

Skytten er til fest og farver og kan lide at tingene går ekstra stærkt. Den er derfor lynhurtig til at tage beslutninger, og med sin ærlige mening kan man være sikker på at få sandheden at vide, hvis man er på shoppetur med en person født i skyttens tegn.

Stenbukken

En stenbuk tilpasser sig altid lejligheden. Stilen er klassisk og enkel og derfor nem at pifte op, hvis anledningen kræver lidt mere spræl. Stenbukken går efter kvalitet og basisting, som kan holde i mange år.

Vandmanden

En vandmands stil er unik og er den, der opdager den nyeste mode og sæsonens nyeste tendenser som den første. En vandmand er sjældent bange for at skille sig ud og følge sin egen intuition.

Vandmanden er selvkørende og ofte den der skiller sig ud i venneflokken.

Fisken

Fisken er den, der ofte lytter meget til sin intuition. Typen der tager på loppemarkeder og hurtigt spotter det perfekte fund, som alle bagefter står og misunder. Fisken er som regel i god kontakt med sine indre følelser, hvilket også afspejler fiskens stilvalg.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her