Find den bedste måde at holde dit hjem varmt på

0
70

Der er mange måder at holde jeg varme gennem vinteren. I kunne jo f.eks. vælge at indkøbe en masse tykt og varmt uldtøj, som I kommer på kroppen, når I går rundt indenfor. På den måde slipper I for overhovedet at skulle varme boligen op.

Selvom det lyder fristende at gå tilbage til stenalderen, er der nok ikke mange af os, som rent faktisk kunne finde på det. Derfor får du i stedet de bedste løsninger til, hvordan du varmer boligen op på en grøn måde.

Fjernvarmen når ikke de fjerne egne

Fjernvarme er ofte den store vinder, når der handler om energi. Og er det ikke også genialt. Man genbruger den varme, som virksomhederne producerer og skyder den ud i hjemmene, som ligger tæt på. Intet mindre end genialt.

Der er dog to udfordringer.

Den første udfordring er, at ikke alle husstande kan benytte fjernvarmen. For selvom varmen er fjern, må den ikke være for fjern. Hvis den er det, kan den ikke komme ud i hjemmene. Det kræver altså, at der er erhvervsliv omkring dig og en god portion af det, før fjernvarmen kan blive aktuel.

Den anden udfordring er, at der kan være store udsving i produktionen af fjernvarmen. Noget man f.eks. ikke oplever ved træpiller, hvilke du kan finde på https://stampemollen-traepiller.dk/

Oli- og gasfyr skader miljøet

Den værste måde at varme dit hjem op på ligger og vejer mellem oliefyret og el. El kan i fremtiden bliver en god løsning, på nuværende tidspunkt sviner det en hel del, da der skal bruges meget el, hvilket ikke altid er grønt, selv i vores vindmølleland.

Gasfyret er bedre, men vil på sigt også blive udfaset. Tiden, hvor vi blot afbrænder olie og gas, som var der ingen dag i morgen, er ved at være talte. Det er nærmest umuligt at få installeret et oliefyr, fordi det simpelt ikke kan betale sig og sviner så meget.

Træpiller og biobrændsel er klimaets ven

Nu kommer en stor vinder. Den er konsistent. Den er virkelig billig. Og den er en sand klimavinder. Det er selvfølgelig afbrænding af træpiller og biobrændsel.

Træpillerne fås billigt og er produceret af genbrugsmateriale. Der fælles ikke træer i regnskoven for at kunne producere de gode piller til dit fyr. Det kan være den perfekte løsning hjem til jeres hjem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her