De bedste haveaktiviteter til at holde børnene beskæftiget i haven

0
46

Haven kan give børn mange timers underholdning. Der er så mange ting at lave, lige fra at plante frø og se dem vokse, til at spille spil og lave skulpturer af mudder. I dette indlæg vil vi undersøge nogle af de bedste haveaktiviteter for børn. Hold dem underholdt og underholdt hele sommeren lang!

-Grav i jorden og undersøg den. Dette er en god måde for børn at få beskidte hænder på og lære om planter. De kan hjælpe med at plante frø, vande planter og høste grøntsager.

-Byg et mudderkøkken: Dette er en god aktivitet på varme dage. Børnene kan lave deres egne pizzaer, småkager og kager i mudderkøkkenet. Alt, hvad du behøver, er noget jord, vand og fantasi.

-Leg gemmeleg: Gem jer bag træer, under buske eller i urtepotter. Haven er et fantastisk sted at lege gemmeleg.

-Lav en hule: Børn elsker at lave huler, især om sommeren, når det er for varmt til at lege indenfor. Alt, hvad du behøver, er nogle lagner, tøjklemmer og lidt fantasi.

-Vær kreativ med blomster: Brug blomster til at lave malerier, mønstre eller skulpturer.

-Organiser en skattejagt : gem et par skatte i haven og giv børnene ledetråde, så de kan finde dem.

-Spil hoppekort: Tegn et hoppegitter på jorden med kridt, og mor dig med at hoppe rundt.

-Lav en tusindfrydskæde: Dette er en god måde at bruge blomster, der er ved at dø. Pluk de blomster, bind dem sammen med et stykke snor, og voila, du har en margueritkæde.

-Hop på trampolinen: Dette er altid en favoritaktivitet. I haven er der masser af plads til, at børnene kan hoppe rundt og have det sjovt.

Der er så mange ting at lave i haven, at det er svært at vælge. Med lidt fantasi kan børnene have det sjovt i timevis. Så kom udenfor og udforsk haven!

 

Glem ikke at se årets bedste havespil her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her