Boligsøgning: Tips til at finde din nye lejlighed 

0
92

Søger du en lejebolig? Så er du langt fra alene. Det kan være svært at finde den helt rigtige bolig, især hvis man vil bo centralt i en storby. Derfor har vi samlet nogle gode råd og tips til, hvordan du finder din nye lejlighed. Vi har gjort det overskueligt for dig ved at opsummere de bedste boligsider på nettet. 

Hvad skal jeg opmærksom på når jeg er til en fremvisning? 

Når du kommer til et fremvisning af en lejebolig, er det vigtigt at kommunikere med udlejer og kontakte ham eller hende i god tid. Oftest vil der være flere personer til en fremvisning og her kan det betale sig at komme lidt tidligere end de andres ankomst. På den måde kan du få en snak med udlejeren inden alle er mødt op. Spørg altid om prisen for boligen, så du har styr på dit budget.   

Hvilke krav skal jeg stille til boligen? 

Det er vigtigt at kende dine krav og ønsker inden du går igang med din søgning. Vær opmærksom på kvadratmeteren, antallet af rum i lejligheden, om der er elevator hvis du bor i et stort hus eller om der er adgang til have eller lignende. Det kan være svært at bestemme sig for prisniveauet men det kan betale sig at “udvide” sin søgning, da du kunne komme ud for at finde en kæmpe lejlighed til et lavt beløb.  

 Hvad er indflytningsklar? 

“Indflytningsklar” betyder at der ikke skal foregå nogen former for ombygning i eller på boligen. Det kunne fx være hvis der mangler fliser i badet, eller gulvet trænger til at blive skiftet ud osv. Her kan det godt sidde lidt fast i budgetterne – men husk dog altid på at kunne komme til enighed med udlejer. 

Hvor meget skal jeg budgettere? 

Det kommer helt an på hvad du har råd til – men husk altid at kigge efter varmetab og om lejligheden er energioptimeret, da det kan gøre stor forskel i din økonomi. Derudover kræver nogle boliger et depositum før man flytter ind, så derfor er det vigtigt at have lidt penge på siden in-case.  

 Hvor skal jeg lede hvis jeg søger en lejebolig? 

Vi har samlet nogle af de bedste boligsider på nettet, så du kan få et godt overblik. Et godt sted at starte ville være Kvikbolig.dk, de har massere af kvalitetsboliger til leje og køb. Uanset om du søger en lejlighed i København, Aarhus eller Odense er der gode muligheder. 

Kvikbolig.dk har mange års erfaring indenfor køb og salg af boliger, hvilket blandt andet betyder at de ved hvordan den perfekte lejlighed skal se ud. Deres kvalitetskrav er høje, så du kan være sikker på at få et godt overblik over de bedste lejeboliger. 

Vi vil også anbefale BoligPortalen.dk, som har en masse af ledige boliger i hele landet – både til leje og køb. Du kan filtrere dine søgeresultater efter pris, område og størrelse på lejligheden. 

Det er vigtigt at kende dine krav og ønsker inden du går igang med din søgning, da det kan være svært at bestemme sig for prisniveauet men det kan betale sig at “udvide” sin søgning, da du kunne komme ud for at finde en lejlighed til et lavt beløb.  

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her