4 gode råd til at rydde op i haven 

0
210

Når forårssolen er begyndt så småt at varme, så betyder det også at mange danskere begynder at være mere i deres haver. I foråret er det nemlig tid til at gøre haven klar til sommersæsonen og der er ofte en del forskellige arbejdsopgaver at gå i gang med. Læs med her. 

 Græsset trænger sikkert til en kærlig hånd, og måske er det tid til at blive slået. Inden at man går i gang med at slå græs, er det vigtigt at man fjerner haveaffald, som grene, blade, sten og andre ting. Det samme skal faktisk gøres med for eksempel bede, hvis man skal i gang med at så nogle nye grøntsager eller andet. Måske trænger hækken, træerne eller buskene til at blive beskåret. 

Måske er det året, hvor du gerne vil i gang med den nye terrasse som du har drømt om. Hos Harald Nyborg kan du med fordel finde de nye fliser til terrassen, eller nye havemøbler eller hynder. Hvis du har en terrasse i forvejen, som bare trænger til at blive ordenligt rengjort kan du også finde redskaber til dette. Her kan det for eksempel være en fordel at anvende en algefjerner til fliser, hvis udeområdet skal fornys.  

Den næste havefest 

Hvis den næste store begivenhed skal foregå hjemme i haven til sommer, så kan det være en god idé at anskaffe sig et party telt sådan, at gæsterne kan sætte sig indendørs, hvis at vejret ikke holder. Hos Harald Nyborg kan man finde pavilloner og telte i forskellige størrelser til en god pris. Og havemøbler, cafesæt og grill udstyr kan man finde på hjemmesiden eller i en af de mange butikker, sådan at man er sikker på at være godt forberedt på sommerens festiviteter.   

Hvis man drømmer om sydens sol, swimmingpools og azurblåt hav, så kan det være en fordel at anskaffe sig en udendørs spa bad, eller en swimmingpool. Harald Nyborg har et stort udvalg indenfor disse og en af fordelene er, at man kan pakke dem væk igen når sommeren er forbi. På en lun sommerdag, med fuld sol på himlen, kan det være både forfriskende, men også timevis af underholdning for både voksne og børn. 

 Hvis børnene mangler noget at lege med i haven, kan en trampolin være mulighed. Det kan også være sjovt for børn at slå telt op i haven, eller måske familien skal på campingtur på næste ferie? På haraldnyborg.dk findes der et sortiment med sport of fritid, hvor der findes mange varer indenfor blandt andet camping. Her kan familien finde det næste telt, sovepose, luftmadrasser, madlavningsgrej og meget mere. Hvis jagt og fiskeri er på listen, så er Harald Nyborg et besøg værd. 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her