Sådan opbevarer du dit værktøj på den bedst mulige måde

0
69

Der findes næsten lige så mange måder at opbevare værktøj på, som der findes typer af værktøj. Og det er netop fordi, der er rigtigt meget arbejdsglæde at hente i at opbevare det på den måde, der giver bedst mening i forhold til den måde, du arbejder på. Desværre er det en disciplin, der nogle gange bliver lidt overset af både private og professionelle – så her får du vores tips til at vælge den rette opbevaring derhjemme.

Værktøjsvogne: For dig, der er til den fleksible men praktiske løsning i værkstedet

Med en god værktøjsvogn får du en enormt praktisk løsning, der dækker dine opbevaringsbehov i garagen eller i værkstedet. Gå efter en vogn i høj kvalitet med nogle dybe skuffer, hvor du kan have nogle af dine værktøjssæt liggende samlet. Sørg også for at vælge en vogn, hvor der er et godt underlag, hvor dit værktøj kan ligge stabilt, så det ikke rutsjer rundt, når du åbner og lukker skufferne. Med en vogn i god kvalitet kan du have opbevaring, der giver mening i rigtigt mange år – så undgå at købe en vogn i den allerbilligste kvalitet.

Er du typen, der altid gerne vil have overblikket og den letteste adgang til dit værktøj, kan du også vælge den klassiske værktøjsvæg. På den måde er det også meget nemt at hænge dit værktøj på den rette plads, når du er færdig med at bruge det. Det kan vise sig at være en fordel, hvis I er flere om at håndtere det jævnligt.

Værktøjskasser: Til den essentielle samling af værktøj

Der er fordele og ulemper ved både plastickasser og metalkasser. Overvej, om du er mest til en model, der er let at løfte, eller om du vil sætte mest pris på, at din værktøjskasse er meget holdbar, men noget tungere. Eventuelt kan du også vælge en værktøjskasse på hjul som en miniudgave af en føromtalte værktøjsvogn. Værktøjskasser kommer naturligvis også i mange forskellige udformninger – så vælg den, der passer til den mængde af værktøj, du gerne ville kunne tage med rundt, så værktøjet er let at finde frem i en fart.

Værktøjstasker: Den perfekte løsning til at have med dig på farten

Taskerne er designet til at kunne give dig den bedste komfort, når du skal have dit værktøj med rundt. Flere modeller kommer med en rem, som du kan tage over skulderen. Sørg her for at vælge en, hvor remmen er tilstrækkeligt polstret. Taskerne har den fordel, at du har hænderne fri, når du bevæger dig med den, og derfor er der nogle, der foretrækker denne løsning til bestemte opgaver frem for værktøjskasserne. Overvej igen at købe en værktøjstaske med nogle rum, som er opdelt i overensstemmelse med det værktøj, du typiske vil tage med dig. Det kan være lidt svære at overskue værktøjssamling i en blødere taske sammenlignet med en værktøjskasse – til gengæld kan du nyde godt af den ekstra komfort.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her