Romantisk aften i haven? Her er 3 idéer

0
61

Haven kan være en ualmindelig romantisk setting til en date. Her kan I nyde frodigheden og de dejlige dufte fra blomster og planter. Og med et par ekstra tips og tricks bliver aftenen endnu mere romantisk. Vi har 3 gode idéer.

 

Der er ikke noget som grønne bladranker, blomster, frisk aftenluft og måneskin, der får atmosfæren til at emme af romantik. Derfor kan du med fordel henlægge en date til din baghave. Der er imidlertid flere måder at gøre det på, og nogle er mere romantiske end andre. 

 

I det følgende får du 3 idéer til at gøre aftenen så uimodståelig og mindeværdig som overhovedet muligt. Læs med og giv dig selv de bedste chancer for at få succes med din date! 

1. Tænd op for romantikken med lyskæder

Lys skal der til, når haven skal ose af romantik. Du kan forvandle haven til et rent eventyr ved hjælp af lyskæder i træer og buske. Det tilfører et strejf af magi og kan gøre scenen noget nær uforglemmelig for både dig og din date. 

 

Du kan supplere med lanterner med levende lys, men husk at tage højde for sikkerheden, så der ikke pludselig er fut i græsset. Selvom det gerne må være hedt, skal daten jo helst ikke gå op i flammer, vel?

2. Brug naturen til din fordel 

Naturen er i sin essens romantisk, og derfor er haven jo den perfekte setting til en date. Du kan med fordel tænke over, om der er visse afkroge af haven, der er mere frodige end andre? Måske vil det være mere romantisk at spise en middag under æbletræet end på terrassen? 

 

Settingen har stor betydning for stemningen, og du kan lige så godt være kreativ, hvor du kan. Så viser du også, at du har gjort dig umage og tænkt over detaljerne. Det kan næsten kun gøre et godt indtryk på den heldige, der skal på en date med dig.

3. Sørg for, at der også er indbydende indenfor

Selvom det er haven, der først og fremmest udgør den romantiske oase, bør du også sørge for, at der er hyggeligt og indbydende indenfor. Det kunne jo være, at daten på et tidspunkt førte herind…

 

Det kan man selvfølgelig langt fra regne med, og det er vigtigt ikke at være for ivrig for at tage daten til det næste step. Det kan nemlig få dig til at virke utiltalende, og også en smule desperat. Fokusér hellere på at have en skøn tid i haven. 

Husk, at de fysiske behov altid kan stilles på egen hånd. Nogle vælger også at opsøge thai massage escort eller lignende tilbud.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her