Fleksible rum – lyder det ikke som drømmen?

0
89

Måske du har rigeligt med vægge og store rum, men du mangler mindre intime rum, med plads til forskellige stationer. Det kan være, du arbejder på et kontor, hvor I hver især har travlt med at besvare mails og opkald, og I mangler at kunne trække jer fra det åbne kontorlandskab for at koncentrere jer.

Mangler du rum?

Det kan også være, I har store børneværelser, hvor I har behov for at dele rummene op, så alle børnene kan få deres eget område til legetøj og seng. Disse softwall rumdelere kan være en god løsning. Det er dyrt at få bygget vægge, og ikke alene koster det dyrt økonomisk, men det giver også i en periode dårligt indeklima, at sidde og arbejde til lyden af hammer og sav – det er ikke lykken. Desuden er almindelige vægge ikke lige sådan at ændre eller tilpasse. Men det kan softwall rumdeleren.

Tilpas til forskellige situationer

Måske mangler du et ekstra rum så kollegaer, kan sidde og arbejde uforstyrret alene eller i en gruppe. Det kan være, I har problemer med akustikken, og det giver problemer med indeklimaet med den dårlige rumklang. Det går både ud over koncentrationsevnen og produktiviteten. Alene dette har stor indvirkning på arbejdsevnen, og derfor er det alt andet lige vigtigt at få rettet op på.

Alene investeringen kommer mange gange igen på den arbejdsmæssige ydeevne. Desuden er det smart og sjovt, at rumdeleren kan tilpasses igen og igen, hvilket er både alsidigt, fleksibelt og fordrer den kreative sans.

Giv dem, som skal bruge rumdeleren, lov til at beslutte, hvor den skal stå

Fordi væggen er så fleksibel, kan man med fordel benytte rumdeleren, til at give medarbejderne øget indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdet. Ønsker de at dele deres arbejde op, så de arbejder i mindre teams, ønsker de at lave rotation, så de på skift bestemmer, hvor rumdeleren skal stå. Det kan være børnene skal bestemme, hvor væggen skal være, for at der er plads til deres yndlingslegetøj og seng. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

Tilpas produktet

Det kreative aspekt starter allerede, når man skal bestille produktet. Eftersom man kan tilpasse farve, materiale og højde på produktet, så er det muligt at lege med det æstetiske udtryk samtidig med at funktionaliteten og det praktiske aspekt er sikret. Produktet kan derfor tilpasses præcis til den virkelighed, hvor det skal fungere i.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her