Find den flotteste plakat, der skal pryde dit hjem 

0
155

Er du gået online for at finde inspiration til din boligindretning, så kan du gøre som mange andre og gå med på den nye mode, hvor plakaterne atter får lov til at pryde vores hjem. 

Det er blevet populært at bruge plakater i indretningen 

Mange vil rigtig gerne have et stykke kunst hængende på væggene, men med det samme at der er tale om et kunstværk fra en anerkendt kunstner, så bliver priserne også oftest i den lidt høje ende og det kan hurtigt rive hele budgettet rundt, hvis man gerne vil have den perfekte stemning i alle rum. 

På grund af ønsket om at få kunst på væggene, men samtidig uden at ruinere hele ens budget, er man de senere år begyndt at gå tilbage til de populære plakater. En plakat i indretningen er med til at bryde de bare vægge og give dit hjem en sjæl og en stemning lige så meget som et kunstværk fra en anerkendt kunstner vil gøre og er derfor en rigtig god løsning. 

En plakat kan gøre det samme for dit hjem som et maleri 

Der er ligesom et rigtigt maleri mulighed for at vælge den helt rigtige plakat til netop dit rum. Det kan være at du elsker alt der er ved abstrakte billeder og så vil det give mening for dig at vælge en abstrakt plakat. Dit hjem kommer til at føles som dit hjem, når det er din stil der får lov til at dominere.  

Det er ikke kun møblerne eller farverne på pyntepuderne der danner det færdige udtryk af hvilket hjem du har, men alt har noget sige også det som din kunst plakat sender ud. Med plakater af Kasper Benjamin, er det ikke kun én stil der kan vælges, så der er helt sikkert lige præcis den plakat der passer ind i din sjæl. 

Om du skal gå efter de vilde farver eller om du er mere til den moderne nordiske indretningsstil, som føres i flere og flere hjem, er noget der er helt op til dig. Mange af plakaterne fra Kasper Benjamin er dog med tydelig inspiration af den nordiske stil, som bærer præg af simple linjer og de mere nordiske farver. 

Dan rammen om din personlige indretning 

Den helt perfekte plakat stråler i en helt perfekt ramme. Også her er der tale om en stil der er meget nordisk inspireret og som enten kan få din plakat til at dominere i rummet eller få den til at gå i et med den resterende indretning, alt efter hvilken ramme du er mest til. 

Mange har haft succes med at vælge flere plakater i samme stil til samme væg. Hvis det er en typisk ting for dig at gøre noget i indretningen der er lidt anderledes, så kan du med fordel vælge plakaterne i forskellige størrelser, således at du har flere plakater med samme stil men med forskellige størrelser og motiver.  

Der er mange muligheder, når man vælger plakater i indretningen og det kan derfor være en god idé at finde inspiration til indretning fra andre, hvor man bare plukker det der passer én bedst selv, så du sørger for at dit hjem bliver lige som du ønsker. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her