3 tips til at arrangere en vellykket vandretur

0
135

En vellykket vandretur kan være svær at stable på benene, for der er mange ting, du skal huske på og finde ud af, inden du drager afsted ud i det blå. Heldigvis er du landet det helt rette sted, hvis du gerne vil vide, hvordan du planlægger en vandretur. Så læs endelig med videre.

Skån dine fødder med et par ordentlige vandresko

Vandresko er uundværligt til vandreturen, hvis du vil undgå vabler og ømme fødder, når du færdes i naturen i flere timer. Desuden vil dine fødder elske dig for, at du ifører dig ordentligt fodtøj.

Mangler du et par nye sko til vandreturen, så se udvalget af vandresko fra alle de velkendte mærker såsom:

  • Teva
  • Salomon
  • The North Face

Fælles for disse brands er, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Du kan altså være sikker på at få et par stabile og holdbare sko til vandring.

Tænk over, hvad du medbringer på turen

Når du pakker tasken til din vandretur, så er det vigtigt, at du tænker nøje over, hvad du pakker i tasken, og hvordan du pakker den. Alt det, du putter i tasken, vejer noget, og derfor kan det altså hurtigt blive rigtig tungt for ryggen.

Klæd dig i flere lag

I løbet af din vandretur vil din krop blive udsat for temperatursvingninger. Det kan du heldigvis løse ved at iklæde dig flere lag tøj. Med flere tynde lag tøj, kan du nemlig let regulere temperaturen.

Som udgangspunkt bør du klæde dig efter 3-lagsprincippet:

  • Første lag bør være af uld, fordi det ånder godt, kan lede sved væk og holder på varmen.
  • Andet lag bør være let, varm og åndbart såsom en uldtrøje eller fleecejakke.
  • Tredje lag bør være vind- og vandtæt, slidstærkt og være udstyret med lommer til alverdens ting og sager, så du let kan komme til dem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her