Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Velkommen til Hus og Haveliv

Velkommen til Hus og Haveliv. Vi er rigtig glade for at du har valgt at lægge vejen forbi vores side.

Her hos Hus og Haveliv kan du finde en masse spændende produkter til dit hus og din have. Se blandt andet vores udvalg af grill og grilltilbehør, stort sortiment af værktøj, diverse haveredskaber, havemaskiner og meget meget mere. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så kig jævnligt forbi og se om vi har fået netop det produkt som du søger.

Vores filosofi er at være blandt de skarpeste på priserne indenfor hus og haveliv segmentet, kombineret med et bredt udbud, betyder dette, at vi gerne vil være dit foretrukne indkøbscenter indenfor hus og havelivsprodukter.

Kundeservice alle hverdage kl. 11 - 13 - eller endnu bedre;  send os en mail på kundeservice@husoghaveliv.dk.

Vi ved hvor vigtigt det er, at du som kunde kan føle dig tryg og sikker ved at handle på nettet. Ring eller mail derfor endelig til os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller andet i forbindelse med dit køb. Kig også gerne forbi Trustpilot, så du kan se de flotte anmeldelser, vi har fået af kunder som har handlet hos os.

Når du har foretaget et køb hos os, vil vi også meget gerne, hvis du vil bruge max 5 minutter på at give din bedømmelse inde på Trustpilot, så andre kommende kunder kan få glæde af dine kommentarer.

Tilmeld dig vores fordelsklub og få gode tilbud og rabatter

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve, med ekstra fordelagtige tilbud tilpasset til årstiden. Tilmeld dig derfor til fordelskluben, så du kan få glæde af de mange ekstraordinære tilbud. 

Bestilling

Når du handler med husoghaveliv.dk indgås aftale på dansk. Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet, men når du handler hos os får du naturligvis altid en kopi af din ordrebekræftelse tilsendt på mail. Er din ordrebekræftelse blevet væk og ønsker du en ny kopi tilsendt, kan du altid sende en mail til kundeservice@husoghaveliv.dk og vi sender straks en kopi afsted til dig.

OBS: Vær opmærksom på at du skal være fyldt 18 år for at handle på husoghaveliv.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på husoghaveliv.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

4. Godkend vores handelsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Fortrydelse/reklamation

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

Endnu engang velkommen til Hus og Haveliv.

Mikkel Kristensen
Indehaver

Tel. 9391 9151