Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Levering

Normalt sendes din bestilling inden for 1-3 hverdage på de fleste varer.

Fragt priserne er:

Ved køb kr. 1 - kr. 999,-  koster fragten kr. 69,-
Ved køb over kr. 999,- leveres varen fragtfrit.

Da vi benytter os af flere varelagre rundt om i Danmark, kan du godt opleve at ved bestilling af flere varer, kan der være forskydning i leveringstiden, dog bestæber vi os altid på at alle varer er leveret indenfor 3 hverdage. 

Er forsendelsen ikke modtaget inden 3 hverdage fra bestillingen, skal vi kontaktes for efterlysning af forsendelsen. Kontakt os på kundeservice@husoghaveliv.dk

Vi anbefaler, at du i kommentarfeltet under dine leveringsoplysninger angiver hvor på den ønskede leveringsadresse, du ønsker varerne aflæsset, hvis du ikke er hjemme - eksempelvis i skur, carport eller lignende. Er du ikke hjemme til at modtage dine bestilte varer, sættes varerne af på adressen i forhold til dine evt. ønsker noteret på ordren, så vidt det er muligt. Risiko og ansvar for leverede varer overgår til dig, når levering af varerne har fundet sted.

Ved levering til eksempelvis haveforeninger eller lignende, leveres så tæt på adressen som muligt eller på evt. fælles P-plads.

Vi leverer desværre ikke varer på efterkrav. 

Returneres forsendelsen af Post Danmark tilbage til os pga. forkert oplyst adresse eller "ikke afhentet forsendelse", påhviler den ekstra porto dig selv.

VIGTIGT: Vi har ikke varelager på firmaadressen. I stedet benytter vi os af flere forskellige varelagre rundt om i Danmark. Det er derfor ikke muligt at afhente bestilte varer på firmaadressen.