Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Dart

Her finder du vores udvalg af dartskiver. Du kan finde den klassiske dartskive, som du kender fra mange steder og du kan også vælge at købe vores dartcenter, hvor du får en flot tavle med, samt 6 pile. Husk vi har hurtig levering, kun 1-3 dage.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Dartskiver

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder nogle helt nye dartprodukter. Dart er en sportsgren, som er i en kæmpe vækst. Der er efterhånden mange steder, at dart bliver vist i fjernsynet. De dartskriver, som de bruger til turneringer  rundt om i verden er alle af forskellige kvaliteter, men de dartskiver du finder her hos os, er af allerhøjeste kvalitet og tåler absolut sammenligning med de dartskiver du finder rundt omkring. 

 

Vi hygger os med dart

Vi kender det allesammen....du har samlet familie og venner til en hyggelig weekend i sommerhuset og der skal grilles og spilles spil i haven. Der er naturligvis mange forskellige slags spil man kan lave i et sommerhus, men dart er helt sikkert et af dem, som de fleste kender. Med en dartskive kan du hurtigt få skabt en hyggelig stemning og du kan endvidere spille mange forskille slags dartspil. Der er jo det klassiske 501-spil, hvor man tæller ned fra 501 til 0, og hvor man skal lukke med en double. Det kan for eksempel være, at du kun har 12 point tilbage, så skal du altså ramme double 6 på dartskiven, før du kan lukke spillert.

 

Et komplet dartcenter

Med vores komplette dartcenter, behøver du ikke at tænke på, hvor du skal skrive point op henne eller, hvor du skal købe dine dartpile henne. Med  vores dartcenter, får du nemlig et komplet sæt, hvor der både er en dartskive med, der er pointtavler med og så er der også seks dartpile med. Det vil altså sige, at du får alle de ting med, som du har brug for, når skal spille dart. Der er naturligvis stor forskellig på eksempelvis dartpile, ligesom du vil være forskel på andre produkter. Så det er selvfølgelig vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvad dit behov er. Det kan jo være, at du har brug for en dartskive, som kan bruges til andre spil end de klassiske 501 og 301. Med dartcentret kan du vende dartskiven om, så du kan bruge den til flere forskellige slags spil. På bagsiden af dartskiven finder du et helt andet spil, som stiller dig for nogle andre udfordringer end det klassiske dartspil. 

 

Billig dartskive

Når man skal til at købe en dartskive er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser i forhold til ens behov. Hvis tænker på, at dartskriven skal bruges til hygge og til at udfordre dine venner, så vil vi da klart anbefale en af vores to forskellige dartskiver. Vores dartskiver er begge lavet i hårfibre, så den holder længere. Du kan også vende tallene på dartskiven og dreje dartskiven rundt, så den ikke bliver mere sldt et sted end andre steder. Dartskiven kan du eventuelt hænge op i sommerhuset, i kælderen, i garagen eller et helt andet sted, som du synes, Det vigtigste er bare, at du tænker og hvilke skuer og plugs du eventuelt skal bruge således at dartskiven hænger optimalt. 

 

Tilbud på dartskive

Få et godt tilbud på en dartskive hos Hus og Haveliv. Vi har to modeller af dartskiver, så kan du selv vælge om det skal være den simple og enkelte løsning med bare én dartskive eller om du heller vil købe vores dartcenter, hvor du får lidt flere ting med. Du får blandt andet et flot dartskab med i MDF, og du får også seks dartpile med, så du ikke behøver at handle andre stedet for at få alle de ting med, som du behøver når du skal spille dart med vennerne.