Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Sækkevogn

Har du brug for at flytte tunge ting og vil du gerne skåne din ryg og resten af kroppen ? - så køb en sækkevogn. I denne kategori finder du forskellige modeller, alt afhængig af, hvor tunge genstande du skal flytte. Se blandt andet vores kombisækkevogn, som kan bruges både som affaldholder og til transport. Vi har også en sækkevogn til de mindste. Kontakt os endelig, hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores produkter.

.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Det er næsten umuligt at flytte rundt med fliser, sække, store urtepotter eller andre tunge og uhåndterlige ting uden en sækkevogn. Har du en have eller andet udendørs areal, så er en sækkevogn et must have. En sækkevogn skåner din ryg, og gør flytningen af større ting overkommeligt.

Men hvordan vælger du en sækkevogn, og hvordan bruger du en sækkevogn? Hvad kan den helt nøjagtigt bruges til? Kan en sækkevogn erstatte eller erstattes af en transportvogn, eller kan du ikke bare bruge din trillebør i stedet?

 

Købsguide til sækkevogn

Når du skal finde den rigtige sækkevogn, skal du overveje nogle spørgsmål og gøre dig nogle tanker omkring, hvad sækkevognen skal bruges til. Det er vigtigt, fordi hvis du skal bruge den til at fragte voldsomt tunge ting, så er det vigtigt, at det er en robust en af slagsen, så den ikke går i stykker, og du måske i værste fald får genstanden ned over dig og kommer til skade.

Det er også vigtigt at gøre dig klart, på hvilke flader din sækkevogn skal kunne køre. Skal du f.eks. transportere ting op og ned ad trapper, bør du vælge en sækkevogn med store, brede hjul, der kan holde til de bump og stød denne form for transport kan skabe. Eller en decideret el-trappesækkevogn, som nærmest kan ”gå” på trapper af sig selv, så du undgår det ryk i din ryg, det naturligt ellers vil give med en almindelig sækkevogn.

Er dit behov, at fragte ting, som måske skal læsses ind i en varevogn, kan en sækkevogn med lift være at foretrække, så du kan få møblet, vaskemaskinen eller hvad det nu måtte være løftet op fra gulvhøjde til varevognens gulvhøjde.

Har du ikke ret meget plads til opbevaring af sækkevognen, skal du vælge en sækkevogn, der kan klappes sammen, så den fylder mindst muligt, når den ikke er i brug. Eller du kan vælge en kombi sækkevogn, der kan bruges som affaldsstativ, når du ikke skal bruge den som sækkevogn. Når affaldssækken, som du trækker ud over rammen på sækkevognen, er fuld, kan du køre den til kompostbunken, bålpladsen, eller hvor den nu skal hen. Det er dejligt nemt og super praktisk.

Har du mulighed for det, kan det være en god idé at have haft sækkevognen i hænderne, sådan bogstaveligt talt holdt i håndtagene, vippet den, prøvekørt den. Så du kan mærke, om den ligger godt i hånden og er nem at movere rundt med, før du køber.

 

Brugsguide til sækkevogn

Når først du har fået erhvervet dig den rette sækkevogn, så er det vigtigt, at du bruger den rigtigt. Forkerte løft er den hyppigste årsag til rygproblemer.

Lige gyldigt hvad du skal løfte, eller hvor langt du skal flytte/transportere det, eller hvor tungt det er, er det vigtigt at gå ned i knæene, så du ikke overbelaster din ryg. Hold ryggen så rank som muligt, og brug dine muskler i stedet for dine led.

Du bør bruge din sækkevogn, hver gang du skal transportere noget tungt.

  1. Vip, skub, lirk genstanden op på sækkevognens lad/fejeblad, hvis du helt kan undgå at løfte den, er det det bedste valg for din ryg.
  2. Træk herefter sækkevognen mod dig, mens du støtter genstanden eller vipper den tilbage. Sørg for at bremse sækkevognen – evt. ved at blokere for hjulene med foden.
  3. Skub sækkevogn med genstand hen til bestemmelsesstedet. Det er meget bedre at skubbe sækkevognen end at trække den, fordi du så kan holde øje med genstanden, du har på ladet, at den ikke falder af.

 

Sækkevogn vs. trillebør eller transportvogn

En sækkevogn kan ikke erstatte eller erstattes af en transportvogn eller en trillebør. Hverken transportvognen eller trillebøren er helt nede ved jorden, så skal du flytte noget i dem, er du nødt til at løfte genstanden op i en vis højde. Det kan hurtigt gå ud over din ryg.

Til gengæld egner trillebøren sig til at flytte mindre ting i – grene, murbrokker, grus og lignende, som en sækkevogn ville være helt og aldeles uegnet til.

Transportvogne kan også bruges til at flytte ting rundt på. Men igen, du skal løfte først. Til gengæld er den perfekt til at opbevare ting på, som du gerne skulle kunne bruge flere steder rundt om på din grund eller i din garage. F.eks. alle værktøjskasserne, boremaskiner eller lignende.

Så er du en rigtig gør det selv-mand, havemand, flyttemand eller bare handyman, så skal du have både en trillebør, en transportvogn og selvfølgelig en sækkevogn.

Bruger du sækkevognen ofte kan det være en fordel at investere i en elektrisk sækkevogn, men ellers er en ganske almindelig sækkevogn med rugbrødsmotor ganske udmærket – den giver dig også lidt muskeltræning.

 

Tilbud på sækkevogn

Skal du have en billig sækkevogn, så tjek her på siden. Vi har tit sækkevogne på tilbud, så du kan spare mange penge. Det er altid en god idé at tjekke markedet ud, så du får den billigste, bedste og den for dig mest brugbare sækkevogn.

Vi bytter julegaverne helt frem til d. 1/2 2018
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af spændende tilbud! Rigtig glædelig jul