Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Handelsbetingelser

Følgende betingelser er gældende for handel inden for Danmark, imellem kunden og Hus og Haveliv.

Hus og Haveliv
Kastrupvej 160A
2300 København S
Telefon: 9391 9151. 
CVR: 36028432
Indehaver: Mikkel Kristensen
Mail: kundeservice@husoghaveliv.dk 
Webshop: www.husoghaveliv.dk

HANDELSBETINGELSER

Ved handel på www.husoghaveliv.dk accepterer du nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos Hus og Haveliv.

Hus og Haveliv

www.husoghaveliv.dk ejes og drives af Hus og Haveliv, Kastrupvej 160A, 2300 København S CVR-nummer 36028432. Bank: Danske Bank. Reg.nr. 3409 Kontonummer 1144 6167. E-mailadresse kundeservice@husoghaveliv.dk

Alle ordrer modtaget via www.husoghaveliv.dk, behandles efter de her anførte forretningsbetingelser. Ved gennemførelsen af en ordre på www.husoghaveliv.dk, anerkender du som kunde at du har læst og accepteret vore betingelser. En gennemført ordre betragtes altid som en bindende aftale mellem dig som kunde og Hus og Haveliv. Bemærk at vi har intet salg fra adressen!

Ansvar

Det er altid dit ansvar, at den angivne ordre på www.husoghaveliv.dk er udfyldt korrekt. Hus og Haveliv kan derfor ikke stilles til ansvar for, om din ordre på www.husoghaveliv.dk er afgivet korrekt. 

OBS: Du skal være fyldt 18 år for at handle på husoghaveliv.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Priser

Alle priser er dagspriser og prisen er inklusive moms og evt. afgifter. Priserne er eksklusive fragt- og leveringsomkostninger. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv på www.husoghaveliv.dk opdateres totalbeløbet automatisk. Priserne er dagspriser. Vi tager forbehold for evt. fejl i vores priser.

Betaling

Du kan betale din ordre med kreditkort eller kontantkort. Vi accepterer Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard. Vi trækker først pengene fra din konto, når din ordre er sendt fra et af vores lagre. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der tages ikke gebyr ved betaling på husoghaveliv.dk.

Da vi ønsker at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser, leverer vi ikke mod faktura. Alle ordrer på www.husoghaveliv.dk skal derfor betales med betalingskort.

Hvis du har spørgsmål med hensyn til betalingen, er du altid velkommen til at kontakte os på: kundeservice@husoghaveliv.dk

Levering

Vi leverer hvorhen du ønsker inden for Danmarks grænser (kun brofaste øer). Skulle vi alligevel modtage en ordre til en ikke-brofast ø i Danmark, forbeholder vi os ret til at annullere ordren. Vores leveringstid er 1 - 3 hverdage på de fleste varer, fra vi har modtaget din ordre. Vi leverer ikke lørdag og søndag og helligdage. Da vi benytter os af flere varelagre rundt om i Danmark, kan du godt opleve at ved bestilling af flere varer, kan der være forskydning i leveringstiden på den samlede ordre, dog bestræber vi os altid på at alle varer er leveret indenfor max 3 hverdage.

Du kan vælge mellem 2 leveringsalternativer:

- Få varerne leveret hjem til dig. Vi leverer i dette tilfælde til samme adresse, som vil fremgå af din faktura - angiv gerne hvis vi må sætte varerne, hvis du ikke er hjemme.

- Få varen leveret til en anden adresse. Angiv venligst den alternative leveringsadresse, og hvis du ikke selv kan modtage varerne - angiv venligst navnet på den person, som er berettiget til at modtage dine varer.

Du kan i kommentarfeltet under dine leveringsoplysninger angive hvor på den ønskede leveringsadresse, du ønsker varerne aflæsset, hvis du ikke er hjemme - eksempelvis i skur, carport eller lignende. Er du ikke hjemme til at modtage dine bestilte varer, sættes varerne af på adressen i forhold til dine evt. ønsker noteret på ordren, så vidt det er muligt. Ved levering til eksempelvis haveforeninger, leveres så tæt på adressen som muligt eller på evt. fælles P-plads. Risiko og ansvar for leverede varer overgår til dig, når levering af varerne har fundet sted.

Fragtpriserne er:

Ved køb fra kr. 1.- til kr. 999,- koster fragten kr. 69.-

Ved køb over kr. 999,- leveres varen fragtfrit.

Levering sker med Post Danmark eller Danske Fragtmænd

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når varerne bliver leveret hos dig, opfordrer vi dig til at foretage kontrol af de leverede varer umiddelbart efter modtagelse af disse. Skulle du mod forventning konstatere fejl eller mangler, bedes du straks gøre os opmærksom herpå. Dette kan gøres på kundeservice@husoghaveliv.dk - husk at oplyse ordrenummer og varenummer (dette står påført din kvittering for købet).

Hus og Haveliv yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Hus og Haveliv indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale om evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Hus og Haveliv returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Vi bestræber os naturligvis på at behandle din reklamation, så hurtigt som muligt.

Varen sendes til:

Kontakt os på kundeservice@husohgaveliv.dk for at få den adresse, som varen skal sendes retur til.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os: Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på husoghaveliv.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; 

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til kundeservice@husoghaveliv.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ønsker du at returnere en eller flere varer, skal du sende en mail til os på kundeservice@husoghaveliv.dk. Her bedes du angive ordrenummer samt varenummer på den vare eller de varer som du ønsker at returnere (står på følgeseddel og på din kvittering). Herefter vil du modtage anvisninger omkring procedure for returnering via din mail. Er der tale om flere varer, kan der godt være tale om flere returneringsadresser - disse vil alle fremgå i den mail som vi fremsender til dig.

VIGTIGT: Da vi benytter os af flere varelagre rundt om i Danmark, er det vigtigt at du følger vores anvisninger på www.husoghaveliv.dk omkring returnering af varer.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer over 20 kilo. Udgifterne for returnering af disse varetyper forventes højst at beløbe sig til ca. 300 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, kan du med fordel benytte nedenstående standardfortrydelsesformular og vi fremsender herefter procedure for tilbagelevering af varerne. Obs ved returnering af flere varer, skal du kun betale for én returforsendelse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular 

Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os via husoghaveliv.dk, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger hos os:

Fornavn og Efternavn, Adresse, Postnummer, By, Telefonnummer samt Email adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen/varerne til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hus og Haveliv og opbevares i 5 år på grund af krav fra bogføringsloven, herefter sletter vi oplysningerne.

Når der indsamles personoplysninger via www.husoghaveliv.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles via www.husoghaveliv.dk og hvorfor.

Direktøren for Hus og Haveliv IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til husoghaveliv.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi din emailadresse. Emailadressen videregives ikke til andre. 

Som registreret hos Hus og Haveliv IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hus og Haveliv IVS via e-mail kundeservice@husoghaveliv.dk

Den dataansvarlige for www.husoghaveliv.dk er Mikkel Kristensen, Hus og Haveliv, Kastrupvej 160A , 2300 København S.

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres på brugerens egen computer. På denne måde kan du "genkendes" ved næste besøg, når du vender tilbage til hjemmesiden for at bestille. Der lagres ikke personfølsomme data som oplysninger om dit betalingskort eller dit password i en cookie, men snarere oplysninger om din adfærd på hjemmesiden.

Hos os bruger vi cookies til at optimere www.husoghaveliv.dk og funktionerne på siden, derudover bruges de også til at skabe bedre brugervenlighed og gør at webshoppen husker hvilke varer der opbevares i indkøbskurven, når du handler i webshoppen.

Hvis du vil slette cookies fra din computer, skal du gøre flg.: Gå ind under menuen ”Funktioner” - klik herefter på ”Internetindstillinger” og endelig "Slet cookies".

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun kortindløseren, der kan læse dem. Hverken Hus og haveliv eller andre har mulighed for at læse dataene. Disse data opbevares heller ikke hos os.

Logstatistik

Vi benytter os af logstatistik på www.husoghaveliv.dk, og det betyder, at vi opsamler information via et eller flere statistik-systemer, som så kan give os et billede af, hvor mange besøgende www.husoghaveliv.dk har haft samt hvor mange sider der besøges, etc. På www.husoghaveliv.dk anvendes logstatistik og almen statistik, med det formål at optimere vores website og funktionaliteter heri.

Tvister

For alle køb foretaget via www.husoghaveliv.dk gælder de danske værnetingsregler

Ikrafttræden

Disse forretningsbetingelser er trådt i kraft den 1. august 2014 og gælder for alle køb i Hus og Haveliv webshop fra og med nævnte dato.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til indehaver Mikkel Kristensen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Dette kan ske ved at kontakte Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, tel. 4171 5000 (hverdage kl. 9-16). Web. www.kfst.dk email kfst@kfst.dk 

Standardfortrydelsesformular (kopieres ind i en mail og sendes til kundeservice@husoghaveliv.dk)

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Hus og Haveliv, Kastrupvej 160A, 2300 København S, email: kundeservice@husoghaveliv.dk:

- Jeg/vi (indsæt dit navn) meddeler herved, at jeg/vi (indsæt dit navn) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (indsæt dit navn) købsaftale om følgende varer (angiv varenummer, ordrebekræftelsesnummer)

- Vare bestilt den/modtaget den:

- Forbrugerens navn: 

- Forbrugerens adresse: 

- Forbrugerens underskrift - (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato