Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

TIG Svejser

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

TIG svejsere

 

TIG svejsning, eller ALU TIG svejsning står for "Aluminium Tungsten Inactive Gas". Det er klart den pæneste og mest kontrollerende svejsemetode. TIG svejsning er særdeles velegnet til aluminium, som skal højglanspoleres. Når du bruger dit svejseapparat til en TIG svejsning kan du næsen skrive "kunstner" på visitkortet, da det en utrolig svær disciplin, og der kræver en meget rolig hånd, at lave den perfekte svejsning i aluminium. Der skal ikke meget til, før du står med en super flot svejsning til du står med noget materiale, som du ikke kan bruge til noget. Du skal derfor sørge for, at din svejsemaskine er klar til at blive brugt, skal være sikker på, at materialerne ligger helt tæt og de er fuldstændig rene. De TIG svejsere, som vi forhandler her hos Hus & Haveliv er alle af mærket Telwin. Telwin svejsere er et af de allerbedste mærker inden for svejseapparater. De er anerkendte over hele verden for deres kvalitet og deres svejseapparater bliver brugt i utallige autoværksteder, hos store industriselskaber og naturligvis også i mange private hjem over hele verden. Så du kan med fuldstændig ro i maven vælge et Telwin svejseapparat her hos os, da vi står 100% inden for kvaliteten

 

ALU svejsning

 

 

Når svejseapparatet skal lave aluminiumsvejning, kan en CMT "Cold Metal Tranfer" ALU-svejsning. være en god metode, selvom det kan give en del efterarbejde i forhold til når dit svejseapparat laver en TIG svejsning. Når du laver en aluminiums TIG svejsning skal du selv tilsætte svejsetråde, det skal du ikke når du laver en CMT svejsning.

 

CMT svejsning

 

CMT svejsning er næsten det samme som en MAG-svejsning, det kan dog være lidt mere besværligt. Hvis man holder sig til indkodede svejseprogrammer i den elektroniske computerstyring, så skal det nok gå. Hvis man derimod selv vil indstille de rigtig mange parametre, vil vi anbefale, at du sætter dig godt ind i svejseapparatets manual. Du skal naturligvis altid læse manualen på de svejseapparater du måtte anskaffe dig, på den måde kan du bedre håndtere svejseapparatet og alle de muligheder den giver dig.

 

Svejsemaskiner hos Hus & Haveliv

 

Vi glade for, at du har valgt at besøge vores hjemmeside, og vi håber naturligvis, at du finder det eller de produkter, som du har brug for. I denne kategori, er det svejseapparater, svejsemaskine, CO2 svejsere, svejsehjelme, svejsehandsker og andre svejseprodukter, som du kan finde. Alle vores svejseprodukter er fra det anerkendte italienske mærke, Telwin. Telwin har siden 1966 produceret top produkter til det private og erhvervslivet. De har derfor en knowhow, som kommer til udtryk i deres produkter. Så du kan være helt rolig når du skal vælge dit svejseapparat eller CO2 svejser hos os.

 

Fragt fri levering af alle svejseapparater

 

Når du har besluttet dig for, hvilken CO2 svejser eller svejseapparat, som dækker dine behov, så husk også at få købt en ordentlig svejsehjelm eller et par par nye svejsehandsker, så er du også sikkerhedsmæssigt dækket rigtig godt ind, og det samme gode kvalitet du får ved alle vores svejseprodukter. Alle vores svejseapparater bliver leveres fragt frit, og de fleste svejseapparater vil vi kunne levere inden for 1-3 dage. Vi håber du bliver du glad og tilfreds med at handle hos os.

Videoeksempel på TIG svejser model 222: