Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Elektrodesvejser

Elektrodesvejsning er den mest almindelige form for sammensvejsning af stål. Det er en svejsemetode, hvor man anvender afsmeltede elektroder, hvilket gør metoden meget fleksibel. Du kan næsten svejse alle former for svejsbare stål med tykkelser fra 1 mm sammen, og du kan samle dem i mange forskellige stillinger. En elektrodesvejser kan du få til en rigtig god pris, da udstyret oftes er en simpel transformator til vekselstrøm eller en ensretter til jævnstrøm.

Se alle vores gode tilbud på elektrodesvejsere nedenfor.

 

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Elektrodesvejser på tilbud

Når du skal på udkig efter en elektrodesvejser, er der nogle ting, som du skal holde øje med. Elektroderne består af en 2-6 mm tyk kernetråd og med en længde på 350-400m. Elektroden er beklædt med forskellige mineralske hjælpestoffer. Når elektrodesvejseren elektriske spænding er i gang, så bliver der dannet en kraftig lysbue mellem elektroden og stålet. Man skal være meget forsigtigt, da den elektriske strøm, der er i lysbuen kan være op til flere hundrede ampere og der er så meget effekt på, at stålkanten og elektrodespidsen smelter. Når elektrodesvejseren er i brug, så får varmen fra lysbuens beklædning til af afgive en masse gasser. Disse gasser fortrænger luften fra svejsestedet, mens resten af beklædningen smelter og lægger et beskyttende lag på det smeltet og størknet metal. Kig efter de mange gode tilbud vi har på elektrodesvejsere, så du kan få lige præcis den elektrodesvejser du har brug for.

 

Ulemper ved elektrodesvejsning

Der er nogle udfordringer, som du skal være opmærksom på, når du kaster dig ud i elektrodesvejsning. En af de udfordringer du kan støde på, er at arbejdet med din elektrodesvejser kan være meget arbejdskrævende. Det er kun stativsvejseprocessen, der kan blive automatiseret, resten kan ikke. I mange lande er arbejdskraften dyr, så derfor er svejsning med elektrodesvejsere ved at blive erstattet mange steder med automatiserede svejseprocesser. Et af de bedste eksempler på skibsværftsindustrien, hvor elektrodesvejsning er ved at blive erstattet med rørtrådssvejsning.