Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Bolt-, Wire- og Bliksakse

Leder du efter værktøj til at klippe dine wires eller lignende, så har vi i Hus og Haveliv helt sikkert det produkt du leder efter. Vores sortiment af kvalitetssakse rummer mange forskellige størrelser, farver og funktioner. Vi har alt lige fra slange-, liste- til PVC-sakse i god kvalitet. Så hvis du står og skal have klippet noget, så har vi helt sikkert en saks lige til dit behov. Der er mange anvendelsesmuligheder med vores store sortiment og vi har mange forskellige størrelser, så det passer til det du skal bruge sakse til. 

.

29 vare(r)

pr. side

29 vare(r)

pr. side

Hvis du vil have et mere specifikt overblik over sakse, så følg linksene nedenfor:

Bliksaks - Her kan du finde vores udvalg af bliksakse.

Boltsaks - En boltsaks er ikke bare cykeltyvens bedste ven. En boltsaks kan bruges til at klippe kabler, hegn og meget mere. Find vores udvalg af boltsakse her.

Kabelsaks - En kabelsaks er mere specialiseret end en boltsaks. En kabelsaks har det primære formål at klippe kabler - surprise surprise :-) Du kan finde udvalget af kabelsakse her.

Listesaks - Her kan du finde et udvalg af listesakse.

Pladesaks - Her kan du finde din nye pladesaks. Vær opmærksom på at de pladesakse som har udveksling kræver markant mindre kraft end de gammeldags pladesakse. Hos Hus og Haveliv er vores pladesakse som standard med udveksling.

PVC og kobbersakse - Her kan du finde udvalget af PVC og kobbersakse hos Hus og Haveliv.

Slangesaks - En slangesaks er god til at klippe profiler og slanger. Find din nye slangesaks her.

Wiresaks - En wiresaks er god til at klippe hegn og andre konstruktioner, der benytter sig af wirer. Se udvalget af wiresakse her.