Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Bogstav R

Produktkategorier med R:

Redskabsophæng  - Husoghaveliv.dk har alt, man kan få brug for – derfor finder du også et praktisk redskabsophæng til ophæng af alle dine redskaber hos Hus og Haveliv.

Regnvandstønde  - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også en regnvandstønde, så er du netop på udkig efter en regnvandstønde,  er Hus og Haveliv stedet for dig.

Rensebånd - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også rensebånd, så er du på udkig efter rensebånd, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Ringgaffelnøgle - Sortimentet er bredt på husoghaveliv.dk, og derfor har du også mulighed for at finde en ringgaffelnøgle på husoghaveliv.dk.

RODEKASSEN – Du finder alt tænkeligt på husoghaveliv.dk, så tag et kig i rodekassen, hvis du ikke synes, du kan finde det, du søger.

Romaskine – Hvis du ønsker en romaskine i hjemmet, er husoghaveliv.dk et besøg værd.

Rottefælde og musefælde – Leder du efter en rottefælde eller en musefælde, skal du blot besøge husoghaveliv.dk. Her finder du med garanti den rette rottefælde eller musefælde – og så kommer der rotter i fælden.

Rullebord - Husoghaveliv.dk har alt, man kan få brug for i hjemmet – derfor finder du også et praktisk rullebord hos Hus og Haveliv.

Rulleskøjter og Inliners - Ønsker du dig rulleskøjter eller måske inliners, så du igen kan blive godt kørende? Så skal du ikke vente længe. På husoghaveliv.dk finder du nemlig en god pris på rulleskøjter og inliners.

Rundsav - Husoghaveliv.dk har et utrolig bredt sortiment, så står du og mangler en rundsav, kan du snildt finde en her.

Rundsavsklinger - Sortimentet er bredt, så du aldrig mangler noget, når noget i hjemmet og haven skal ordnes. Derfor finder du naturligvis også rundsavsklinger på husoghaveliv.dk. Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også rundsavsklinger, så er du på udkig efter rundsavsklinger, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Rystepudsere - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også rystepudsere, så er du på udkig efter netop dét,  er Hus og Haveliv stedet for dig.

Rørskærer - Mangler du en rørskærer i sortimentet derhjemme, så søg på rørskærer på husoghaveliv.dk, og find det rette tilbud.


Kategori P (Q har ingen produktkategorier)

Kategori S