Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Bogstav P

Produktkategorier med P:

Palleløfter - Leder du efter en palleløfter, skal du blot besøge husoghaveliv.dk. Her finder du med garanti den rette palleløfter.

Pandelampe - Leder du efter en pandelampe, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv en god pandelampe.

Pengeskab og værdiskab - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også et pengeskab og et værdiskab så er du på udkig efter et pengeskab eller værdiskab, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Piskeris - Sortimentet er bredt på husoghaveliv.dk, og derfor har du også mulighed for at finde et piskeris eller andet køkkenudstyr på husoghaveliv.dk.

Pizzaovne og tilbehør - Ønsker du dig brændende en pizzaovn, så skal du ikke vente længe. På husoghaveliv.dk finder du nemlig både en god pizzaovn, godt tilbehør og et godt tilbud.

Pladeløfter - På husoghaveliv.dk finder du alt, der er nødvendig at have med sig, når arbejdet i hjemmet og haven kalder. Find derfor din næste pladeløfter på husoghaveliv.dk.

Pladesaks - Mangler du en pladesaks i sortimentet derhjemme, så søg på pladesaks på husoghaveliv.dk, og find det rette tilbud.

Plantekultivator - Leder du efter en plantekultivator,  så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv en plantekultivator.

Planteredskaber - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også planteredskaber, så er du på udkig efter et planteredskab, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Planteskovl - Husoghaveliv.dk har et utrolig bredt sortiment, så står du og mangler en planteskovl, kan du snildt finde en her.

Plæneklippere - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også plæneklippere, så er du på udkig efter en plæneklipper, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Plænelufter - Sortimentet er bredt på husoghaveliv.dk, og derfor har du også mulighed for at finde en plænelufter på husoghaveliv.dk.

Polermaskine - Leder du efter en polermaskine, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv en polermaskine.

Polsøger - Leder du efter en polsøger, skal du blot besøge husoghaveliv.dk. Her finder du med garanti den rette polsøger.

Presenning - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også pressening,  så er du på udkig efter pressening, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Præcision skruetrækker – Du kan finde nærmest alt til hjemmet på husoghaveliv.dk. Derfor finder du selvfølgelig også en præcision skruetrækker.

Pudsebrædt og pudskeske - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også pudsebrædt og pudskeske, så er du på udkig efter netop dét,  er Hus og Haveliv stedet for dig.

PVC/Kobbersaks – Er du på udkig efter en PVC eller kobbersaks, finder du det snildt på husoghaveliv.dk. Her finder du alt tænkeligt til hjemmet.

Pælebor - Leder du efter et pælebor, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv et pælebor.

Pælebor til Benzin - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også pælebor til benzin, så er du på udkig efter pælebor, er Hus og Haveliv stedet for dig.


Bogstav O

Bogstav R (Q har ingen produktkategorier)