Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Bogstav L

Produktkategorier med L:

Lamelfræser - Husoghaveliv.dk har et utrolig bredt sortiment, så står du og mangler en lamelfræser, kan du snildt finde en her.

Laser måleudstyr - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også laser måleudstyr, så er du på udkig efter måleudstyr, er Hus og Haveliv stedet for dig.

LED lampe - Leder du efter en LED lampe, skal du blot besøge husoghaveliv.dk. Her finder du med garanti den rette LED lampe – fremtidens belysning.

Leg i sne – Er der noget bedre end at lege i sneen, når den endelig er der? Nej vel? Derfor finder du det bedste legetøj til leg i sne på husoghaveliv.dk

Letbetonsav - Leder du efter en letbetonsav, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv en letbetonsav.

Limpistoler og Limklemmer - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også limpistoler og limklemmer, så er du på udkig efter en limpistol eller limklemmer, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Limske - Arbejdshandskerne er på, ærmerne smøget op – nu mangler du bare en limske. Du finder hurtigt en limske på husoghaveliv.dk.

Lineal - Sortimentet er bredt på husoghaveliv.dk, og derfor har du også mulighed for at finde en lineal på husoghaveliv.dk.

Linemastersystem - Husoghaveliv.dk har alt, man kan få brug for i hjemmet – derfor finder du også et praktisk linemastersystem hos Hus og Haveliv.

Listesaks - Leder du efter en listesaks, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv en listesaks.

Loddekolber - Sortimentet er bredt på husoghaveliv.dk, og derfor har du også mulighed for at finde loddekolber på husoghaveliv.dk.

Lommekniv - Arbejdshandskerne er på, ærmerne smøget op – nu mangler du bare en lommekniv. Find den bedste lommekniv på husoghaveliv.dk.

Lommelygte - Ønsker du dig en lommelygte, så skal du ikke vente længe. På husoghaveliv.dk finder du nemlig en god lommelygte, og det er ikke svært at få øje på det gode tilbud.

Lyntvinger – Leder du efter en lyntvinger, så søg blot på lyntvinger på husoghaveliv.dk, og vupti – så har du det, du har brug for.

Lægtehammer - Leder du efter en lægtehammer, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv en lægtehammer.

Løbebånd – Drømmer du om et løbebånd i hjemmet, så tjek udvalget på husoghaveliv.dk. Her finder du helt sikkert dit næste løbebånd.

Løbecykler – Husoghaveliv.dk har alt, hjertet begærer – derfor kan du også finde løbecykler hos Hus og Haveliv.

Løbehjul – Bliv godt kørende med et løbehjul fra husoghaveliv.dk. Her finder du alt til alle aldre og alle tænkelige opgaver.

Løfte- og Trækværktøj - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også løfteværktøj og trækværktøj, så er du på udkig efter løfteværktøj eller trækværktøj, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Løvsuger og Blæser - Husoghaveliv.dk har et utrolig bredt sortiment, så står du og mangler en løvsuger eller blæser, kan du snildt finde det her.


Bogstav K

Bogstav M