Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Bogstav K

Produktkategorier med K: 

Kabelbindere og Kabelsko - Sortimentet er bredt på husoghaveliv.dk, og derfor har du også mulighed for at finde kabelbindere og kabelsko på husoghaveliv.dk.

Kabelkniv - På husoghaveliv.dk finder du alt, der er nødvendig at have med sig, når arbejdet i hjemmet og haven kalder. Find derfor din næste kabelknivpå husoghaveliv.dk.

Kabelsaks - Ønsker du dig en kabelsaks, så skal du ikke vente længe. På husoghaveliv.dk finder du nemlig både en god kabelsaks og et godt tilbud.

Kalklinesæt - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også et kalklinesæt, så er du på udkig efter et kalklinesæt, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Kap- og Geringssav - Er du på udkig efter en kapsav eller en geringssav, så tjek husoghaveliv.dk. Her finder du den bedste kapsav og geringssav.

Karosserimejsel - Leder du efter en karosserimejsel, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv en karosserimejsel.

Kasserolle – Leder du efter en keramisk kasserolle, er husoghaveliv.dk det rette sted for dig. Her finder du blandt andet en masse køkkenudstyr.

Kasserolle til induktion  – Du finder også en kasserolle til induktion, og generelt både pander og gryder til induktion, på husoghaveliv.dk

Keramikbor - Sortimentet er bredt på husoghaveliv.dk, og derfor har du også mulighed for at finde et keramikbor på husoghaveliv.dk.

Keramiske gryder og pander – Er du ikke gået over til induktion og leder derfor efter gryder og pander til keramisk brug, kan husoghaveliv.dk sagtens hjælpe dig.

Kiler – Det brede sortiment på husoghaveliv.dk gør, at du kan finde nærmest alt tænkeligt på siden – også kiler.

Kloakrensebånd - Husoghaveliv.dk har et utrolig bredt sortiment, så står du og mangler kloakrensebånd, kan du snildt finde det her.

Kløfthammer - Mangler du en kløfthammer i sortimentet derhjemme, så søg på kløfthammer på husoghaveliv.dk, og find det rette tilbud.

Knag og krog – Leder du efter en knag og en krog til et bestemt sted i hjemmet? Prøv da husoghaveliv.dk, og se, om ikke du finder den rette knag eller krog. Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også knager og kroge, så er du på udkig efter en knag eller en krog, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Knagerække – Husoghaveliv.dk har alt, man kan få brug for i hjemmet – derfor finder du også en praktisk knagerække hos Hus og Haveliv.

Kniv/sakse sliber – Husoghaveliv.dk har alt til hjemmet. Derfor finder du naturligvis også en knivsliber eller en saksesliber.

Knivblade - Husoghaveliv.dk har et utrolig bredt sortiment, så står du og mangler knivblade, kan du snildt finde dem her.

Knive og Sakse - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også knive og sakse, så er du på udkig efter en kniv eller en saks, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Knæbeskytter - Leder du efter den rette knæbeskytter, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv knæbeskyttere, så du kan holde til at arbejde i længere tid.

Knæpude - Ønsker du dig en fornuftig knæpude, så skal du ikke vente længe. På husoghaveliv.dk finder du nemlig både en god knæpude og et godt tilbud.

Koben - På husoghaveliv.dk finder du alt, der er nødvendig at have med sig, når arbejdet i hjemmet og haven kalder. Find derfor dit næste koben på husoghaveliv.dk.

Kompostkværn - Husoghaveliv.dk har et utrolig bredt sortiment, så står du og mangler en kompostkværn, kan du snildt finde en her.

Kompressor - Sortimentet er bredt, så du aldrig mangler noget, når noget i hjemmet og haven skal ordnes. Derfor finder du naturligvis også en kompressor på husoghaveliv.dk. eder du efter en kompressor, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv kompressorer.

Kost og Skovl - Sortimentet er bredt, så du aldrig mangler noget, når noget i hjemmet og haven skal ordnes. Derfor finder du naturligvis også både kost og skovl på husoghaveliv.dk

Kufferter - Blandt det brede sortiment på husoghaveliv.dk finder du også kufferter, så er du på udkig efter en kuffert, er Hus og Haveliv stedet for dig.

Kuffertvægte - Husoghaveliv.dk har alt, man kan få brug for i hjemmet – derfor finder du også praktiske kuffertvægte hos Hus og Haveliv.

Kuglegrill, kulgrill, røgegrill – En grill er skøn og uundværlig, og på husoghaveliv.dk finder du en grill i alverdens afskygninger. Find blandt andet en kuglegrill, en kulgrill og en røgegrill hos Hus og Haveliv.

Kurve og systemer - Husoghaveliv.dk har alt, man kan få brug for i hjemmet – derfor finder du også praktiske kurve og systemer hos Hus og Haveliv.

Kæde til kædesave - Arbejdshandskerne er på, ærmerne smøget op – nu mangler du en kæde til kædesave. Find den hurtigt på husoghaveliv.dk.

Kædesav batteri – Du finder et kæmpe udvalg på husoghaveliv.dk. Find blandt andet en kædesav og kædesav batteri.

Kædesav Benzin – Find blandt meget andet kædesav benzin på husoghaveliv.dk. Her finder du alt til huset og haven.

Kædesav el – Ønsker du dig en el kædesav, kan husoghaveliv.dk sagtens hjælpe dig med at finde den rette.

Kædesave/motorsave - Sortimentet er bredt, så du aldrig mangler noget, når noget i hjemmet og haven skal ordnes. Derfor finder du naturligvis også både kædesave og motorsave på husoghaveliv.dk

Kædetalje - Sortimentet er bredt på husoghaveliv.dk, og derfor har du også mulighed for at finde en kædetalje på husoghaveliv.dk.

Kælderpumpe - Leder du efter en kælderpumpe, så tjek det store udvalg hos husoghaveliv.dk. Hos Hus og Haveliv finder du nemlig alt, du har brug for – inklusiv en kælderpumpe.

Køkkenudstyr – Husoghaveliv.dk har alt i køkkenudstyr, så mangler du gryder, pander eller måske en frugtpresser, så prøv husoghaveliv.dk.


Bogstav J

Bogstav L